DAGAR • TIMMAR • MINUTER • SEKUNDER KVAR 

01054258

VÅR ÅRLIGA SUCCÉ ÄR TILLBAKA
- Tid att Blomstra -
3 dagars digital konferens med workshops
Uppmuntras & utrustas i ditt liv och kallelseuppdrag
13-15 januari 2023

- Skapa de bästa förutsättningarna för 2023 -

Du är Utvald, Bli Uppmuntrad, Utrustad & Utmanad

SUCCÉ-EVENTET ÄR HÄR IGEN OCH DU ÄR BJUDEN!

Sätt Din egen unika plan för 2023!

Vi har alla en alldeles egen unik plats att fylla. Om inte vi fyller ut den och intar den så kommer ingen annan göra det heller. Vi är utrustade med unika gåvor, erfarenheter, kunskaper och en plan som Gud lagt ner i våra liv och som Han vill att vi ska gå i. Visst är det spännande?

Ibland tappar vi fokus och ibland spinner ekorrhjulet lite för fort för att vi ska hinna stanna upp och fundera på om vi är på rätt plats och vad vårt nästa steg är. Oavsett kan vi regelbundet behöva en dos av uppmuntran, utveckling och utrustning i våra liv.

Ditt Liv, Ditt Syfte, Din Gudagivna väg – fortsätter här och Guds tankar och vägar är så mycket högre än vår egen. Låt oss tillsammans upptäcka vad Guds plan med 2023 är för oss var och en och tillsammans!

Fredag 13/1 - DIN IDENTITET

Vi kickstartar vår helg tillsammans med en presentation av planen för helgen, bön, undervisning och inspiration som ska ge din helg de bästa förutsättningarna. Denna dag handlar om att DIN IDENTITET genom andligt självförtroende. För du är Utvald, och ibland behöver vi först landa och se vilka vi är, ditt verkliga värde och när du gör det finns ingen gräns för vad Gud kan göra. Det är tid att Blomstra.

16.00 INCHECKNING + COACHING
16.30 GÄSTSAMTAL & INTERVJUER

- Lena Johansson
- Pernilla Eklund
- Susanne Billander
- Irena Derki
+ SJÄLVSTUDIE WORKBOOK (fullbiljett)
1
9.30 UTCHECKNING + COACHING
ca 20.00 - SLUT

Lördag 14/1 - DINA DRÖMMAR

Lördagen fortsätter på temat GUDS VISION & KALLELSE där vi kommer drömma stort tillsammans med Gud. Här kan vi vara kreativa och drömma tillsammans och be för klarhet och vision i våra liv. För oavsett om du sitter online eller tillsammans uppkopplade på din tv så är det så värdefullt att stå tillsammans både med varandra och Gud, bli uppmuntrade och utrustade i att drömma stort, gå vår Gudagivna väg och inta vår plats.  

9.30 INCHECKNING + COACHING
10.00 GÄSTSAMTAL & INTERVJUER

- Maria Flink Opoku
- Maria Sandell  
- Hanna Natanaelsson
12.45 -LUNCHPAUS
13.00 - NÄTVERKSTRÄFF (fullbiljett)
14.00 - WORKSHOPS PÅ TEMA (fullbiljett)
15.00 - WORKSHOP: REFLEKTERA & PLANERA 2023 (workbook)
15.45 - GÄSTSAMTAL & INTERVJUER

- Ulrika Bilby
- Britta Bolmenäs
- Maria Gustin Bergström
- Felicia Ferreira
+ SJÄLVSTUDIE WORKBOOK (fullbiljett)
19.30 - UTCHECKNING + COACHING
ca 20.00 SLUT
Söndag 15/1 - DITT MOD

Vi knyter ihop säcken med att tala tro in i ditt liv. Dagens tema handlar om hur vi kan gå från tanke till handling genom ditt inre ledarskap och ta Guds kallelse och vision på våra liv på allvar och upprätta MOD ATT TA STEG och bibehålla den plan och det du kommit fram till denna helg i vardagen för hela året och framåt. Få konkreta övningar för ditt nästa steg, lyssna till din innersta längtan och våga gå på vatten in i det du känner ligger på ditt hjärta. Ge det du har och låt Gud göra resten. Du kommer bli uppmuntrad, utrustad och kärleksfullt utmanad och se till att 2023 blir ditt bästa år hittills.

12.00 - GRUPPCOACHING + WORKBOOK (fullbiljett)
13.00 - NÄTVERKSTRÄFF (fullbiljett)
14.00 - INCHECKNING + COACHING
14.30 - GÄSTSAMTAL & INTERVJUER

- Charlotte Ulander
- Maryam och Marziyeh
- Anneli Ahl
- Sandra Furulund
+ SJÄLVSTUDIE WORKBOOK (fullbiljett)
18.30 - UTCHECKNING + COACHING
ca 19.00 - SLUTVi vill inspirera dig genom att lyfta fram inspirerande kvinnor att spegla dig i och ta rygg på. De delar kunskap och erfarenheter som format dem till de de är och det de fått på sitt hjärta att göra.

MARIA GUSTIN BERGSTRÖM

FELICIA FERREIRA

SUSANNE BILLANDER

IRENA DERKI

BRITTA BOLMENÄS

MARIA SANDELL

SANDRA FURULUND

ANNELI AHL

HANNA NATANAELSSON

ULRIKA BILBY

PERNILLA EKLUND

MARIA FLINK OPOKU

CHARLOTTE ULANDER

EMMELI AHLANDER

MARZIYEH

LENA JO

De medverkande kommer bjuda på fantastiska samtal baserat på sin livsresa och profession. Utöver det kommer du även kunna delta på nätverksträffar, möta talarna i Q&A, workshops och mycket mer...

Vi tackar våra tidigare medverkande för allt de bidragit till: Patricia Tudor Sandahl, Laila Dahl, Josefin Lennartsson, Lena-Maria Vendelius, Ruth Nordström, Elise Lindqvist, Cajsa Tengblad, Therese Hedlund, Eva Hyllstam, Elisabeth Sandlund, Jeanette Ingemarsson, Karin Wennerlöf Lilja, Elin Ginal, Eva Windahl, Amanda Göransson, Gunilla Ludvigsson, Tina Thomasine Börjesson, Sandra Furulund, Elsa Lundin, Caroline Johansson, Carina Järpmyr, Evelina Jansson, Caroline Jekler, Kicki Olofsson, Lena Johansson, Jeanette Larsson.

Tillsammans digitalt i 3 dagar kommer vi beröra ämnen som att
Du är Utvald, uppmuntra dig att Drömma Stort, Utrusta &
Utmana dig att ta mod att gå Din Gudagivna väg.

Vi gör det igen, den första och andra upplagan av Vårt E-event i januari överträffade allas förväntningar och vi kan inte annat än att konstatera att Sverige, kanske till och med nordens största e-event inom personlig och professionell utveckling på kristen grund blev en stor succé.

Återigen blir det alltså ett e-event online men där du kommer ha möjlighet att bjuda in medsystrar i din närhet att delta och göra detta tillsammans med. Du kommer också kunna möta likasinnade digitalt via livesändningar och gruppforum under eventet. Allt för att skapa en känsla av samhörighet och systerskap. Vi står tillsammans, banar väg, tar rygg på lyfter varandra med kärleken som drivkraft.

Dessa dagar kommer innehålla tid att visionera, drömma stort, reflektera och planera tillsammans med Gud och varandra, tid för bön, gemenskap, samtal, uppmuntran, inspiration och vägledning. Förutom att jag, Emmeli, kommer att leda eventet så kommer även fler helt fantastiska talare att medverka för att inspirera och utrusta dig denna helg för att ge dig den allra bästa starten för det nya året.

Vi tillsammans kommer att tala tro in i varandras liv och skapa en rörelse av nytt hopp, stora drömmar och med en tro som bär igenom allt. Närmare Gud och Varandra på vår Gudagivna väg!

Vill du samarbeta med oss?

Det betyder mycket när vi får möjlighet att kroka arm med flera aktörer som vill bygga tillsammans. Resonerar det vi gör med dig, tycker du det är viktigt och vill samverka på något sätt. Hör av dig till oss!

kontakta hej@tidattblomstra.se för mer information hur du kan stå med.

1750+
Dyrbara Kvinnor har hittills deltagit på våra E-Event 
26
Fantastiska medverkande kvinnor att lära av
3
Aktuella teman
för ditt liv och uppdrag på 3 dagar
1000+
Chanser att bli inspirerad och knyta kontakter