Gå från frustration
till klarhet och frihet 

COACHING ÄR ATT TA DEN EFFEKTIVASTE OCH MEST KRAFTFULLA
VÄGEN TILL FÖRVANDLING I DITT LIV & UPPDRAG

KRAFTFULLA "KOM LOSS"-SESSIONER
UPPFÖLJNING VÄXA OCH VÄXLA UPP
IMPLEMENTERA EN NY LIVSSTIL


LEVER DU I "ÖVERLEVNADSLÄGE" NÄR DU
KAN LEVA I ETT LIV I ÖVERFLÖD?

Samhället visar allt mer på det vi saknar när det finns löften om ett liv i överflöd.

Du kan sluta leva i brist och börja ta steg i klarhet mot ett liv i överflöd.
Jag visar dig hur.

DET ÄR TID ATT ROTA OSS I SANNINGEN, FORMA VÅRA LIV MED KÄRLEKEN SOM DRIVKRAFT & SAMARBETA MED GUD I HANS PLAN!

KÄNN MOTIVATIONEN STIGA

Emmelis coachning genomsyras av trygghet, kraftfullhet och närvaro. Du får de frågor du behöver för att plocka fram det som finns inuti dig som väntar på att få komma fram.

FÅ VERKTYG ATT VÄXA

En viktig del i Emmelis coachning är verktygen och övningarna du får möjlighet att jobba med. Det kan handla om identitet, vision och gränssättning för ditt självledarskap.

OCH EN PLAN FRAMÅT

Coachingens roll är att skapa en tydlig förflyttning från nuläge till målläge. Därför har vi alltid ett nästa steg att jobba mot som stretchar dig att växa och utvecklas mellan våra möten.

Jag har varit där du är, jag vet hur det känns. Det är inte kul.
Därför vet jag vad du tänker nu, att det inte är lönt, du har ju försökt...

  • Emmeli är ett levande bevis på att det går, hon vet hur och vill vara din sparringpartner på din resa mot förvandling i den du är skapad till och gå i den plan Gud lagt ner i dig
  • Med Emmelis erfarenhet och kunskap genom de utbildningar hon tagit och i mötet med hundratals kvinnor vet hon vad skillnaden som gör skillnaden är
  • Vi tar i tu med begränsande övertygelser, jante, att skifta mindset, tar fram en handlingsplan och du har någon som räknar med dig, tror på dig och hejar på dig ända in i mål.

Jag har fått stöttning i det mål som jag satte upp från början. Först kändes det lite trevande och att fokus låg på akuta händelser, men så småningom blev allt tydligare. I efterhand kan jag se att vi steg för steg kom närmare målet och att det har förändrat mig.

Jag fick alltid något att fundera på till nästa gång. Det kunde även vara en uppgift. Det kändes inte obekvämt utan något vi bestämde ihop, även om det ibland var lite utmanande.

Jag är så glad över att jag har fått de här tillfällen att få stöd i min förändringsprocess. Jag kan se att jag kommit en bra bit på väg, samtidigt som jag ser att jag behöver göra några strategier framåt för att behålla mina goda vanor och de framsteg jag gjort. Att få bolla mina tankar med Emmeli, få hennes frågor och uppmuntran har varit en mycket god hjälp för mig. Så tacksam för dessa stunder med Emmeli!

Emmeli är väldigt professionell och förtroendegivande. Hon är en god lyssnare och min känsla är att hon har lätt att sätta sig in i min situation.

En av Emmelis styrkor – att uppmuntra och peppa och skapa en tro på att det går att hitta lösningar. För mig har det varit till jättestor hjälp för att jag ska orka.

Från omöjligt till möjligt!

Emmeli här 👋🏼! Mitt uppdrag är att utrusta dig i din kallelse och ett kraftfullt sätt att göra det är genom individuell coachning.

Det enda och viktigaste du behöver är att vilja → har du viljan till förvandling så är hälften vunnet. Resten tar jag hand om genom min coaching, mina verktyg och den struktur vi jobbar utifrån. Du kommer upptäcka att tidigare “sammanbrott” blir genombrott genom den förflyttning du gör.

Du slipper oroa dig för vad ditt nästa steg är, du slipper undra hur livet skulle sett ut om du gick till handling och tog en aktiv roll i ditt liv. Du slipper stress, dåligt samvete och otillräcklighet för att du släcker bränder när du inte får tiden, pengarna eller energin att räcka till. Allt som du hade haft om du vetat vart du ska, vem du ska serva och sättet du gör det på.

Jag vet att Guds planer för dig är större än dina planer. Jag är här för att ge dig kartan och handlingsplanen för att ta ditt kall på allvar. Om du är redo att lyssna inåt och uppåt, komma loss, blomstra och agera mot dina Gudagivna mål och drömmar så att du kan stå stadigt i ditt liv och uppdrag.

Ja då är jag rätt coach för dig. Jag ser fram emot vårt möte!

Lyssna till några av Emmelis coaching-klienter

Emmeli har stor förmåga att skapa och inge förtroende. Hon är inlyssnande, ödmjuk och ställer följdfrågor, vilket gör att man kan anförtro sig.

Emmeli låter mig sätta egna ord på det som jag upplever. Hon ställer frågor som gör att det är mina funderingar och värderingar som kommer fram.

Emmeli har hjälpt mig att hålla rätt fokus, och att arbeta med det jag vill förändra.
Hon är uppmuntrande och har trott på min förmåga samtidigt som hon peppat mig. Emmeli är duktig på att ställa följdfrågor som tvingat mig att reflektera över saker som jag kanske annars duckat för. Att få resonera med mig själv tillsammans med Emmeli som uppmuntrar tankeflödet har varit bra.

Emmeli coachar mig att tro att jag klarar mer än jag tror och det känns viktigt. Varje gång vi ses påminner hon mig om målet och att identifiera vilka steg jag kan ta för att komma dit och följer sedan upp för att se om jag gjort det vi
 kom överens om. Det gav en väldigt tydlig struktur i varje samtal.

DET GÅR HELT ENKELT TILL SÅ HÄR

1. BOKA ETT KOSTNADSFRITT MÖTE

Klicka på länken och välj din tid i bokningsschemat. 30 minuters samtal där vi får mötas och se vad ditt nästa steg är.

2. FYLL I FORMULÄRET

I bokningsbekräftelsen följer en länk att besvara några frågor inför vårt möte, som stöd för vart vårt möte ska fokusera på.

3. VI MÖTS

Under mötet kommer vi ta reda på var du är idag och vad du vill framöver och vad ett möjligt nästa steg mot förvandling är.

Jag är väldigt TACKSAM för att jag fick förmånen att bli coachad. Det har bidragit till att jag har kunnat ta nya steg och utvecklas personligen. Jag har fått insikter om mig själv som har varit betydelsefulla och som jag kommer bära med mig. Coachingen har även bidragit till att jag känner mig mer utrustad att stötta andra i min omgivning som vill anförtro sig och samtala med mig. Emmeli har varit den perfekta coachen för mig. Hennes ödmjukhet, positivitet och engagemang att lyssna har gett mig mod att öppna mig. Hon har också på ett lagom sätt pushat mig att våga ta nya steg, vilket har utvecklat mig. Stort TACK till Emmeli! 

Emmeli är närvarande, uppmuntrande och har trott på mig. Hon har varit ett mycket bra stöd för mig!

 Jag är så tacksam över de här träffarna vi haft! Visst, mycket är ju tankar som jag redan haft, men det är ju lite grejen med coachning: att man ska få stöd i att hitta tankar, ordna upp tankar, identifiera mål och delmål för att hitta nästa steg att ta. Jag tycker att det är otroligt värdefullt och det har hjälpt mig att driva verksamheten framåt – även om det är en lång bit kvar. 

- Det är tid att investera i dig! -

Sluta stressa genom livet och missa det mest väsentliga,
ta ett steg mot ett liv i överflöd med Emmelis coaching

LIVET ÄR HÄR OCH NU. Det kanske känns lite läskigt men vad har du att förlora? Ta ett steg i tro, bortom det du inte känner till, för ett liv du längtar efter. När du tar ett steg i tro, ger du Gud möjligheten att leda dig bortom din kontroll i Hans kraft.