LÅT INTE DITT LIV & KALLELSE VÄNTA LÄNGRE...

FORMA DITT LIV & TA NÄSTA
STEG MOT DIN DRÖM

14 DELAR, 60 MINUTER UNDERVISNING, COACHNING OCH VERKTYG

DRÖM STORT
FOKUSERA + PRIORITERA
LIVSHJULET

KÄNNER DU ATT DU STÅR STILLA, OCH ATT DU EGENTLIGEN HAR MYCKET MER ATT GE?

Det kan ibland kännas ensamt att springa själv, kanske håller du dig tillbaka, och känner dig osäker på vad ditt nästa steg i ditt liv och uppdrag är? Då har du hittat rätt! 
Kursen ger dig verktygen för mod och klarhet i ditt liv. 
Gud har en unik plan för just dig!

Ta steget idag! FÅ KLARHET, BLI MEDVETEN, BLOMSTRA OCH GÅ
I DIN LÄNGTANS RIKTNING  – allt byggt på kristen grund 

COACHNING I DITT SÄTT ATT TÄNKA

Det vi lätt missar är hur vi arbetar med att stärka vårt inre för att uthålligt springa det lopp vi är satta att springa. Här får du motivationen och drivkraften.

UNDERVISNING I DITT SÄTT ATT LEDA

Undervisning och praktisk vägledning i hur du jobbar med ditt nuläge, din dröm och hur ditt liv och uppdrag ser ut just nu och hur du tar dig i din längtans riktning.

VERKTYG ATT TA DIG I MÅL

Verktygen & communityt som gör all skillnad för dig i din vardag. När livet händer och du behöver ha koll på vad du ska prioritera och hur din plan ser ut för att ta dig i mål.

Du har fått ett liv att förvalta,
blomstra i och multiplicera!

  • I denna kurs får du konkret coachning, undervisning och verktyg som tar dig från ditt nuläge till ditt drömläge.  Vår grundare Emmeli delar med sig av ovärderlig kunskap inom coachning och ledarskap på en kristen grund.
  • Emmeli har varit coach och mentor åt många kvinnor som nått sin dröm och förändrat sin livsstil till Guds ära – och det börjar med att leda sig själv, stärka sitt inre och bygga sitt andliga självförtroende.
  • Med de verktyg som Emmeli lär ut kommer du få hjälp med att skifta mindset för livet. Du kommer själv veta hur du tar en aktiv roll i det du kan påverka och sätta ditt hopp och tillit till Gud i det som är Hans del. 

LED DIG SJÄLV ATT ta steg i din kallelse med tre enkla steg...

STEG 1

INVESTERA I KURSEN


En liten investering i tid, energi och pengar som kan göra en stor skillnad i ditt liv när du applicerar undervisning, coachning och verktyg på ditt liv och uppdrag.

STEG 2

BOKA IN & SÄTT IGÅNG


Nu är det dags att boka in tid att sitta med kursen som i sig bara är en timmes videomaterial där du behöver ge dig själv tid för din egen reflektion och planering.

STEG 3

DU HAR EN PLAN!


Efter denna entimmes långa kurs kommer du att ha en tydlig vision både på kort och lång sikt. En plan för de närmaste 90 dagarna som du nu kan ta steg emot i ditt liv och uppdrag.

Det finns olika sätt att växa i ditt inre ledarskap och växa i ditt uppdrag.
Det här kan vara det första avgörande steget i rätt riktning!

Verktygen skapade för dig!

LIVSDESIGNERN + UPPDRAGSDESIGNERN - Planeringsverktygen för ditt liv & uppdrag. I den här kursen kommer vi att fokusera på Livsdesignern, som du kan välja att köpa till i fysisk form och få hemskickad till dig. Använder du redan en annan kalender kommer du få arbetsbladen som vi använder i kursen som pdfer.

Investerar du i kursen kan du köpa till verktygen till halva priset.

 "Planeringsverktygen hjälper mig sätta ord på mina drömmar och mål och ta steg i rätt riktning. Väldigt genomtänkt material och bra workshops som hjälper en att verkligen ta sig tiden att få det gjort." 

Gunilla Lindell
Civilekonom, kommun- och regionpolitiker

 "Verktygen som hjälper mig att förverkliga de drömmar jag har, bryta ner dem till delmål och som ger struktur och uthållighet. Livshjulet visar mitt nuläge, vad jag vill sträva efter och vad jag kan förbättra."

Maria Os Wallin
Mamma • Syster på uppdrag

"Planeringsverktygen är resurser som jag verkligen letat efter och uppskattar så mycket! De är verkligen guld för mig och jag använder dem dagligen. Om du vill komma vidare, veta dina steg och en planering för alla livets delar då tycker jag verktygen och Sisters Collective är en plats för dig."

Anna-Cecilia Strandberg
Konstnär • Pedagog • Skribent • Pastor • Ledare

 "En hjälp till att organisera och prioritera det viktiga i våra liv, mitt i vardagen med uppmuntrande kraftord".

Madeleine Gustafsson
Förskollärare

Redskapen hjälper mig att strukturera upp min vardag och ännu tydligare få sätta upp mål steg för steg, så jag kan leva det liv jag längtar efter. Att mina drömmar får bli än tydligare och jag får stöttning i det genom Sisters Collective.

Sara Arvidsson Selan
Sångpedagog, sångerska och gospelkörledare

 "Planeringsverktygen hjälpte mig att verkligen bryta ner mina drömmar till konkreta mål och hur man kan förverkliga dem, steg för steg. Pepp och mod att våga utmana mina rädslor med Guds hjälp!"

Maria Palmqvist Chefssekreterare och arbetsmiljösamordnare i Svenska kyrkan

Kursinnehåll

Forma ditt liv & ta nästa steg

En självledd minikurs. Kom igång att forma ditt liv och ta nästa steg i ditt uppdrag. Sätt igång idag. Konkretisera det du brinner för och längtar efter samtidigt som du får verktygen och stegen som tar dig dit, mot din målbild & vision så att du kan blomstra i ditt liv och uppdrag.

VÄX GENOM KURSEN

470 kr


  • 14 delar videoundervisning
  • 5 arbetsblad i pdf
  • 5 videocoachningar
  • 5 praktiska övningar

Låt inte livet och dina drömmar vänta längre, använd dina gåvor och blomstra i alla delar av livet.