Ledarskap, Utveckling, Inspiration, Gemenskap, Struktur, Uppmuntran, Utmaning & Trygghet

Passionate Leaders finns för att vi tillsammans ska stärkas i vårt ledarskap, som människor och få behålla och utveckla passionen för det vi älskar att göra i våra liv, i våra relationer och i våra arbeten.

Varför Passionate Leaders

Du behövs med dina gåvor för att nå ut och hjälpa andra! 
Vi är alla ledare i någon form, en som vi alltid bör leda är oss själva oavsett i vilket sammanhang vi än rör oss i. Men extra viktigt är det förstås när vi också har ansvar för andra, det kan vara människor som valt att följa oss utan att vi har en uttryckt ledarroll. Det kan vara genom att vi influerar människor via våra plattformar eller via vår arbetsplats. Det kan vara anställda eller människor som du är ledare för. Är du dessutom en högpresterande och utgivande person som vill mycket så känns det här som rätt plats för dig att utvecklas i.

Passionate Leaders är en samlingsplats och ett nätverk för dig som är ledare, företagare, entreprenör eller har en plattform där du påverka många andra. Vår förhoppning är att hjälpa dig utifrån dina behov i ditt ledarskap. Både mentalt och operativt. Mjuka och hårda delar. Där vi kan dela allt som rör ledarskap med allt vad det innebär. Där vi i ofta ganska ensamma roller kan möta likasinnade att både stötta och ta rygg på. Hitta beröringspunkter som hjälper varandra men också lära av varandras olika erfarenheter och kunskaper. Vilken styrka det är att stå tillsammans. Att vi förstår att vi är viktiga pusselbitar, placerade här av en anledning till att göra skillnad i något så mycket större än oss själva.

Ta del av viktiga nycklar & verktyg som kan göra skillnad för dig!

Vi har mycket vi vill dela med oss av till dig som funderar på att bli medlem och vad det kan innebära att vara en Passionate Leader, genom knappen nedan får du ta del av ett webinar + workshop med tillhörande pdf och övningsmaterial helt kostnadsfritt!

Känner du också en längtan att möta underbara, starka, inspirerande, härliga och modiga kvinnor?

Emmeli Ahlander

Creative Director • Entreprenör • Coach • Föreläsare

Emmeli brinner för att utrusta kvinnor att se sitt värde, att resa sig upp, inta sin plats och att leva i sin fulla potential. Därför har hon genom sitt företagande och entreprenörskap utvecklat konceptet The Perfect Peace som startade som värdefulla planeringsverktyg till att bli en kursportal och ett nätverk för personlig utveckling och Systerskap genom Sisters Collective. Eftersom Emmeli brinner för personlig utveckling och ledarskap och vet själv hur viktigt det ansvaret är,  att vi som ledare räcker till och håller för att fungera som bra ledare. Emmeli har vidareutbildat sig inom personlig utveckling och ledarskap via bl.a. John Maxwell Team, Florida. Förutom det brinner hon för att skapa värde genom design, kommunikation och håller sig á jour vad gäller nya affärsmodeller och sätt att jobba mer effektivt och strategiskt, något som hon ständigt utvecklas inom.

Genom Passionate Leaders kommer Emmeli coacha och dela med sig av sina erfarenheter inom sina professioner och erfarenheter tillsammans med den kunskap som hon ständigt investerar och utvecklas i inom dessa områden. Emmeli passion är att se människor utvecklas, stärka sitt inre och att hitta sin Gudagivna väg.

Tina Thomasine Börjesson

Professionell Coach • Samtalsterapeut • Föreläsare • Handledare

I sitt företag Shine By Thomasine hjälper Tina människor att växa, utvecklas, bli mer hela och börja lysa igen! Tina arbetar som professionell coach och har varit samtalsterapeut sedan början av 2000. Hon har samtalsutbildningar från bla. S:t Lukas och universitetet, coachutbildningar från ICF (International Coach Federation) och Tony Robbins-Madanes trainings, fördjupningar i neuroledarskap, psykologi och personlig utveckling. I sitt företag hjälper hon både privatpersoner och företag genom olika former av samtal, ledarskapscoachning, föreläsningar, grupphandledningar och inspirationsevent. Att få se människors ögon glittra igen, att se hur någon utvecklas, hitta sin plats, upptäcka mer om vem de är och vill vara är det som driver henne varje dag. Därför fortsätter hon hela tiden utveckla sig och lära sig ännu mer så hennes kunder får det bästa på en professionell nivå. På sin fritid är hon även träningsledare.  
I Passionate Leaders kommer Tina dela med sig av sin kunskap och erfarenheter från sina nuvarande professioner, men också från sin tid som Specialistsjuksköterska och Utbildningsledare. Hon längtar efter att uppmuntra och inspirera till positiva förändringar och ge en tro på varje kvinnas möjligheter att utvecklas och få blomma.  

Visionen

Passionate Leaders växte fram när Emmeli Ahlander (The Perfect Peace) bjöd in Tina Börjesson (Shine By Thomasine) att medverka, vid hennes stora E-Event januari 2021. Vi förstod snabbt att vi båda hade en längtan att dela med oss av våra insikter och lärdomar vi fått som företagare och ledare, till andra i samma situation. Vi såg att vi hade verktyg att ge som skulle hjälpa andra att växa och utvecklas i sitt ledarskap, både personligt och professionellt, och på så sätt behålla och utveckla sin passion för det uppdrag man har eller längtar efter. Så som vi gör nu i våra liv.

Vi har båda upplevt att vår passion som fyller oss med så stor glädje att t ex. vilja leverera på topp, att serva och tjäna andra människor är fantastisk, MEN om vi inte är uppmärksamma på vår egen energinivå så har vi plötsligt gett av det vi inte har. Vi har båda haft möjlighet att stoppa i tid innan det gick för långt i en utmattning, så vi vet att gränsen kan vara hårfin ibland, speciellt om man är en högpresterande eller high-perfomance personlighet.
Passionate Leaders vill vara ett nätverk och en mötesplats där vi kan dela livets glädjeämnen och utmaningar både som person och i vår profession, en plats där man får lov att fyllas på med inspiration, kunskap, energi och återhämtning när man kanske inte har samma ork själv, men också en plats där man får bidra med sin energi, sin inspiration, sina erfarenheter, sin kunskap och stötta varandra. En plats där vi lyfter varandra, tar rygg på varandra och som låter oss alla få blomma ut på den plats vi är planterade just nu. Här finns kvinnor som precis som Du har en stor passion för livet och sitt uppdrag och vill förvalta det man fått så det får andra att växa och göra världen bättre.

Genom olika verktyg, stöd och övningar som tex. gruppcoaching, workshops, masterminds och webinars kommer du att få möjlighet att få växa och utvecklas i ditt ledarskap.

Jag vill, men jag hinner inte...

Det är precis det vi vet och förstår. Oftast har vi oerhört lite tid i förhållande till allt vi bör och behöver göra. Så många “platser” att fylla och så mycket att ha koll på. Men det är ju precis därför du behöver det här! Det här är ju just för Dig, se det lite som en buffé serverat till dig som du kan ta del av när du behöver och utifrån dina förutsättningar – det här är för Dig som behöver:


 • En plats för bollplank, support och utveckling. En plats där du får råd och tips i att utveckla ditt ledarskap, och bolla med andra både personligt och professionellt.
 • Stöd med att göra saker medvetet, fokusera och prioritera. Stöd att vara modig och ta beslut som för dig närmare ditt mål.
 • En plats för nätverkande och kanske nya samarbeten. Vem behöver inte sin tribe av personer som vill stå bakom och backa upp dig? Vilken styrka det blir när vi hittar sätt att stötta varandra, inga vassa armbågar eller konkurrens.
 • Kunskap, masterminds, support, coaching. Det är guld värt att ha människor att ta rygg på, människor som gått före, som ställer rätt frågor som ger feedback och nya idéer.
 • En plats för växeldragande. När du känner att det är tufft som ledare, kanske vaknar du upp mitt i natten, då är det fint att ha ett nätverk som står bakom dig och en plats att kunna gå till, prata med, om allt.
 • En plats där vi ser till hela människan; ande, kropp och själ. Där du får hjälp att utveckla och stärka upp flera av dina fantastiska sidor så att du håller som människa.
 • En plats som vilar på kristen värdegrund där vi tillsammans står i gapet för varandra, sida vid sida, med våra passioner och gåvor.

Vi är så övertygade om att det du investerar kommer du att få igen flera gånger om både vad gäller kunskap, tid, ekonomi och engagemang.

Tillsammans kan vi skapa stordåd
och stötta varandra!

VAD INNEHÅLLER PASSIONATE LEADERS?

Vi som leder Passionate Leaders

I Passionate Leaders kommer du
att få ta del av allt detta:

Varannan vecka kommer du få nytt material oavsett om det är en livesession tillsammans med oss och nätverket eller digitalt material som du kan arbeta med på egen hand utifrån det tema vi berör. Här kommer exempel på hur och i vilken form dessa leveranser kan se ut:

  • Masterminds – träffar digitalt (zoom) i mindre grupp där vi tillsammans fokuserar på ditt uppdrag utifrån det du står inför just nu och ger dig tips och goda råd och stöttning.
  • Q&A med Tina och Emmeli - Du meddelar din fråga inför vårt live Q&A som Tina eller Emmeli kommer att besvara live som antingen hör till temat och/eller ryms inom våra erfarenheter och professioner kring ledarskap, företagande, coachning och marknadskommunikation.
  • Digitala nätverksträffar för att mötas och sätta tonen för det som ligger framför dig där du står just nu det är till för att hålla fokus och göra oss "accountable". Uppföljning sker om du vill i facebookgrupp eller via e-post.
  • Gruppcoaching – en slags “hot seat” där vi (Tina eller Emmeli) i grupp coachar en i nätverket. Du får tid att berätta mer om dig och ditt uppdrag och vi ger våra råd och tankar utifrån det du behöver som också kan ge nya insikter och hjälp till de som lyssnar.
  • Gruppforum - vi erbjuder en sluten facebookgrupp för dig som vill bolla saker och ha möjlighet till daglig interaktion med andra medlemmar, där ni kan stötta, tipsa och rådfråga varandra. Där vi (Emmeli & Tina) går in och inspirerar med frågetrådar och teman emellanåt, det här är en bonus och inget måste för dig som valt bort Facebook.
  • Workations & Retreats - även om det här i första hand är digitalt så tror vi på att det finns ett stort värde i att ibland ta tid att både möta varandra men också få miljöombyte och en riktig kick-off emellan varven. Därför kommer vi också exklusivt bjuda in dig till våra workations och retreats där du får både förtur och leaders-pris.

En viktig investering för dig personligen och inte minst för din arbetsplats.

  Allt ovan nämnt finns tillgängligt för dig som medlem och du väljer själv hur mycket tid och engagemang du vill lägga ner och vad du vill och behöver ta del av. Har du inte möjlighet att se livesändningarna så spelas de in så att du alltid kan se om dem eller ta del av dem i efterhand.

  Vår rekommendation är att du avsätter tid och marginaler för din personliga och professionella utveckling vare sig du är anställd eller egenföretagare. Att vara ledare är både ansvarsfullt och fantastiskt och vi kommer att möta många skarpa lägen under vår tid, därför behöver vi vara förberedda, rustade, ha en god självinsikt och medvetenhet om oss själva och det uppdrag vi har så att vi kan behålla vår passion som ledare. Se det som en investering och en viktig del av din arbetstid för att leda mer hållbart, det blir en viktig och avgörande del av din arbetstid för att alla andra delar ska fungera. Det kommer garanterat ge dig mer energi och kraft till dig som i sin tur ger glädje till de som finns i din närhet.

  - Är du anställd så hör med din arbetsgivare om möjligheten att investera i Passionate Leaders som en del av din utveckling där företaget i sin tur tjänar på att du prioriterar ditt ledarskap.

  - Är du egen företagare så låt även nätverkande i ditt företag vara en viktig del som bygger upp varumärket, utvecklar och som leder till nya spännande uppdrag och samarbeten.

MÖTESPLATS FÖR
LIKASINNADE

En gemenskap med likasinnade, där vi möts regelbundet digitalt men också möts fysiskt. Där vi blandar regelbundna nätverksträffar med  workations, ledarskapsdagar, lunchmöten och “masterminds” över Zoom samt vårt digitala forum som är öppet dygnet runt. 

UTVECKLING, UTMANING & SYNLIGHET

Vi mår bra av att utvecklas och utmanas. Genom att lära känna sig själv, sina styrkor och utvecklingsmöjligheter växer vi och lär oss också förstå andra människor bättre. Vi blir så mycket starkare tillsammans när vi får utvecklas och utmanas i en trygg miljö, när vi hjälps åt, stöttar och delar vår kunskap med varandra.

MASTERMINDS & GRUPPCOACHING

Masterminds är ett framgångsrikt och konkret sätt där man lyfter specifika utmaningar man som företagare står i och får konkreta råd och tips av varandra. Gruppcoaching är inslag som ger stort värde både för den som blir coachad och den som lyssnar.

Så vad är investeringen?

När vi investerar i saker så prioriterar vi också det. Låt det här bli något du vill prioritera och investera i både för dig personligen men också för ditt företag eller där du är anställd. För att det ska bli kvalitet och hållbart i längden behöver vi investera i både tid och pengar för det vi tycker är viktigt och värdeskapande. Detta sammanhang hjälper dig att fokusera, stå tillsammans och som lyfter frågor som rör alla delar av ledarskap. En plats för att utvecklas och utmanas, ta hjälp av varandra, ett fantastiskt nätverk med likasinnade som både hejar på dig, som tror på dig och vill se dig lyckas och ha framgång. Vi blir ett nätverk som stöttar varandra och står starkare tillsammans för att vi tror på vår övertygelse om att vi kan göra den här världen bättre. Vi behövs, just i en tid som denna och vi behöver varandra. 

Vi ser det här som ett komplement till individuell coaching och ett nätverk som kan skapa många fördelar för dig både utifrån din personliga utveckling inom din ledarroll men också en plats att utveckla den verksamhet du leder genom nya kunskaper, infallsvinklar och stöd. Det här kan du med fördel dra i ditt företag eller företaget du är anställd på som både utbildning och friskvård. Vill du hellre bli fakturerad så går det bra på årsbeloppet, annars så registrerar du bara ett kort där avgiften dras månadsvis/årsvis så länge du väljer att vara med. När du gått med så är du garanterad det pris du går in med och behöver inte ta ställning till framtida prishöjningar så länge du är medlem.

År

Välj att gå med ett helt år och få två månader helt kostnadsfritt genom att göra en årsinvestering, du slipper kvitton varje månad och gå "all in" utan stress och ser det här som en långsiktig och hållbar investering för ditt ledarskap och för din personliga utveckling.

6990 kr /ex. moms
[ du får 2 månader helt kostnadsfritt ]

Månad

Välj månadsvis om du känner att du vill prova detta men vara mer flexibel i hur länge du kan och vill vara med. Är du med månadsvis kan du säga upp ditt medlemskap när som helst och bara vara med för den månad du betalat för.  

699 kr /ex. moms
[ avsluta när du vill ]

FAQ

KAN MAN GÅ MED NÄR SOM HELST?
Passionate Leaders har bara öppet vid specifika tillfällen varje år för att vi där emellan fokuserar på gruppen som är med. Just nu har vi öppet under några få dagar så passa på att gå med. Emellan stängningarna kan du ansöka om medlemskap och sätta upp dig på väntelistan, ta del av vårt inspirationsbrev och framförallt att inte missa nästa öppningstillfälle.

ÄR DET NÅGON BINDNINGSTID?
Du kan välja månadsplan eller årsplanen. Det pris som gäller nu är det pris som du behåller så länge du är kvar som medlem oavsett vad priset höjs till i framtiden. Går du ur och vill bli medlem igen, uteblir det första priset och dagsaktuellt pris gäller.

KAN JAG STÄLLA FRÅGOR?
Du kan alltid ställa kortare frågor till oss via medlem@passionateleaders.se. Varje månad kommer vi mötas digitalt i grupp där vi ser fram emot att hjälpa dig i det du står i. Har du mer personliga, djupare frågor du vill prata professionellt om är du välkommen att boka tid hos någon av oss, så hjälper vi dig med det. Vill du kontakta någon av oss specifikt i en fråga går det också bra. Se mer information i beskrivningen av oss.

MÅSTE JAG VARA LEDARE?
För att materialet i Passionate Leaders ska vara relevant för dig är vår rekommendation att du är på väg att bli ledare, jobbar i en ledande funktion eller driver en verksamhet i någon form där du leder både dig själv och eventuellt andra.

BEHÖVER JAG SPECIELL UTRUSTNING FÖR ATT VARA MED ONLINE?
Det enda du behöver för att kunna delta i livesändningar eller komma in i medlemsportalen är en dator, surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling. Livesändningar hålls i programmet Zoom, du får en länk till sändningen som du klickar dig in på.

KAN MAN FÅ PENGARNA TILLBAKA?
Då du får ta del av materialet direkt och av den här typen av tjänst ger man ingen återbetalning vid ångrat köp. Men är det ändå så att något speciellt har skett så kontakta mig så får vi utgå från ditt specifika fall. Det är mycket jobb, tid och planering bakom medlemskapet och innehållet i medlemsportalen.

Vi ser fram emot att stötta dig i ditt ledarskap