ÖPPET I: DAGAR • TIMMAR • MINUTER • SEKUNDER 

05081330

COACHINGPROGRAM MED UTBILDNING, STRUKTUR & SYSTERSKAP:

VÄX PERSONLIGT & TILLSAMMANS PÅ DEN VÄG GUD LETT DIG  

DITT GUDOMLIGA GYMKORT FÖR DITT LIV & DIN KALLELSE. BLI UPPMUNTRAD, UTRUSTAD AV
DIN "PT" OCH SPRING DITT LOPP TILLSAMMANS MED ANDRA I SISTERS COLLECTIVE.

coaching SOM TAR DIG FRAMÅT & UPPÅT
UNDERVISNING SOM GÖR ATT DU VÄXER
SYSTRAR SOM HEJAR PÅ DIG

VI LEVER I EN STRESSAD & MÖRK VÄRLD, DÄR
VI ÄR KALLADE ATT VARA LJUS OCH LEVA I FRIHET!

Det är lätt att tappa hopp och känna missmod när du ser dig omkring. Med livgivande undervisning, struktur, coachande ledarskap och systrar att springa med kommer du bli utrustad att skifta tankar och känslor som håller dig tillbaka från den du är och
få mod att gå din Gudagivna väg. Du behövs i en tid som denna!

Du är designad för mer, mycket mer och vi visar dig hur!

Sisters Collective är Systrarna och det vi tillsammans representerar

"Sisters Collective är ett härligt kristet, kvinnligt nätverk. Vi berör nya teman och träffas varje månad där vi peppar, inspirerar, delar tips, tankar och ideér utifrån det som är viktigt på riktigt. Det vore så kul om vi fick välkomna dig så att vi växte och fick blomstra tillsammans."

johanna, färjestaden

”Det känns fantastiskt att få ha kristna kvinnor omkring mig, workshops och medlemsträffar har gett mig en sån boost, uppmuntran och stöd i uppstarten av mitt företag och min resa med Gud.  Verktygen har hjälpt mig strukturera och fokusera på vad Gud vill att jag ska göra i företaget just nu, och tid för reflektion."

annelie, coach, sundsvall

”Det jag uppskattar väldigt mycket är att få dela livet tillsammans med andra kvinnor som också vill gå sin Gudagivna väg och utvecklas på områden i livet. Att drömma stort tillsammans och inför framtiden.  Vill du också vara med i ett sånt här sammanhang, träffa andra kvinnor, växa tillsammans och utvecklas, då är detta stället för dig!"

MADELEINE, FÖRSKOLLÄRARE, huskvarna

SKAPA DE BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA FÖR DIN KALLELSE,
DITT LIV & DITT UPPDRAG. INVESTERA I DIG OCH DE MÄNNISKOR
DU HAR RUNT DIG. INVESTERA I EVIGHETEN.

DU LEVER NU, IDAG!

Lev ditt liv och din kallelse så som ditt och andras liv hängde på det. Vänta inte på morgondagen, gör något idag, som skapar värde ända in i evigheten.
Du har en unik kallelse på ditt liv, unika gåvor och en unik längtan som Gud placerat i dig. Här får du verktygen som supportar dig i den.

det börjar där du minst anar

Det börjar med dig. För hur du prioriterar och lever ditt liv, och förvaltar det livet du fått som gåva, är också det din gåva till Skaparen. När du är trogen i det lilla ger Han dig ansvar för mer. Du har ett viktigt uppdrag. Ditt liv, och hur du lever är också det du önskar för andra.

UTVALD för en tid som denna

Det är inte bara Ester som nått kunglig värdighet för en tid som den hon levde på. Det är också du! Du är kallad att inta din kungliga plats i Guds rike och utbreda det här på jorden med dina gåvor, passioner och ditt brinnande hjärta att ära Gud och göra gott för människor.

Vi ser inte bara ditt uppdrag!
Vi ser dig, ditt värde och hejar på dig!

 • Efter att ha coachat och utbildat hundratals kvinnor vet vi vad majoriteten stångas med och behöver support i
 • I vårt nätverk finns fantastiska kvinnor som vill växa, leva i Guds plan och som vill springa sitt lopp tillsammans med dig
 • Med ett utarbetat och framgångsrikt recept byggt på bibliska principer, i kombination av coaching, struktur, undervisning och systerskap kommer du att blomstra i din kallelse och skapa ringar på vattnet!

Skapa hållbarhet med dina viktigaste prioriteringar!

Vi vet att det är svårt att hitta personlig och professionell utveckling som överensstämmer med vad Guds ord säger. I Sisters Collective filtrerar allt vi gör genom våra viktigaste prioriteringar där vi fokuserar:
- UPPÅT - Vara Beroende av Gud  
- INÅT - Ta hand om oss, vår ande, själ och kropp
- UTÅT - Vara dedikerad till våra nära och kära  
- FRAMÅT - Att vi antagit det uppdrag vi fått från Gud

Vi hoppas att allt vi säger påminner dig om vad Gud redan har sagt och sedan uppmuntrar och utrustar dig att inte bara vara en hörare, utan en GÖRARE, genom att ditt liv blir en lovsång till Gud.

Sisters Collective är Systrarna och det vi tillsammans representerar

"Sisters Collective har inspirerat mig till att våga utmana mig själv. Man klarar så mycket mer när man gör det tillsammans och man gör det med Gud"

Maria Palmqvist, kungälv

"Materialet har hjälpt mig att se vem jag är och vad jag vill och ta steg i den riktningen Gud vill att jag ska gå. Nu finns låten "Går inte du" att lyssna på!"

STINA jirdell, soloartist, göteborg

”Jag hade svårt att få tiden att räcka till,  materialet har hjälpt mig att fokusera på det som verkligen är viktigt i mitt liv. Det känns som jag hittat en stor skatt, och jag tackar Gud för det här nätverket"

elisabeth, lantbrukare, ramkvilla

Sisters Collective finns för att du ska bli uppmuntrad & utrustad, stärka ditt inre, leva i Guds plan och tillsammans med andra Systrar  din Gudagivna väg.

Bygg ditt andliga självförtroende och stärk ditt inre ledarskap
Det här finns att ta del av i Sisters Collective

En vision som förvandlar & coaching som stretchar

Vad är det som kommer i vägen för det verkligt viktiga? Av erfarenhet vet vi att rädsla och bekvämlighet är två stora bovar. Gud har en vision för våra liv som förutsätter uthållighet och ansvar. Med fel perspektiv kan det kännas både svårt och tungt. Med en coach som supportar dig att skifta perspektiv, ser din potential, stretchar dig till den förvandling du drömmer om i ditt och andras liv.
Konkret blir du coachad av Emmeli genom all undervisning vi gör i mailform, ljudfiler och lives.

Undervisning för tillväxt & struktur i livets alla delar

Har du tittat på hur ditt livshjul ser ut? Alla delar av ditt liv som behövs för att du ska blomstra.
Bli medveten är första steget, därefter beslutsamhet, rätt verktyg, människor och material som gör att du inte bara drömmer om ett liv i fullhet utan faktiskt gör jobbet för att komma dit. Det höjer ditt självförtroende & integritet.
Konkret innebär att du varje månad tar del av undervisning och struktur i ett av livshjulets delar och tillgång till en resursbank med tidigare material.

Kroka arm och utvecklas med andra Systrar i uppdrag

Har du människor i din närhet som längtar efter att fullt ut blomstra i sin kallelse, precis som du? Det är till stor del "kroppen" som gör det möjligt att springa våra lopp väl. Vi är skapade olika av en anledning och vi alla behövs för att fylla vår funktion och att bidra till varandras växande. Vi ber, samtalar, samverkar, lär och bygger relationer.
Konkret innebär det flera sätt att möta likasinnade systrar på; genom våra liveträffar och vårt gruppforum.

Du får verktygen och materialet som utvecklar och utbildar dig, coachen som uppmuntrar och utrustar dig och Systrarna som växeldrar, banar väg, lyfter och inspirerar dig att leva ditt liv fullt ut!

Visionen är att du ska komma i funktion i dina gåvor och växa i din kallelse, för en tid som denna. Där coaching, träning och team är viktiga nycklar för att nå inre och yttre framgång. I vårt coachingprogram innebär det att du har tillgång till följande:

- Workshops för mindset, utvärdering & målsättning (värde 10000 kr /år)
- Föreläsning/intervju med gruppsamtal Live med Emmeli eller gästexpert för utveckling & team (värde 10000 kr/år)
- Fysiska framgångskit, 3 gånger per år (värde 3000 kr/år)
- Arkiv + handplockat fördjupningsmaterial (värde 10000 kr/år)
- BONUS: Gruppforum för samtal, bön, accountability och feedback (ovärderligt)

Allt för att du ska ha framgång i ditt uppdrag! 💃🏼
Allt finns tillgängligt genom vår kursportal, ditt gudomliga gymkort, ju mer du investerar dina resurser, desto mer kommer du få tillbaka som skapar ringar på vattnet i ditt och andras liv. Vi har olika förutsättningar i den säsong vi befinner oss i, ta del av det du kan, utvärdera vad det ger i det längre perspektivet och ge dig själv de bästa förutsättningarna att lyckas.
Min rekommendation är att du ger dig själv (och Gud) minst en timme i veckan fördelat hur du vill på materialet. Börja där du är med det du har.

Det här säger Systrarna vad ett medlemskap betyder för dem

"Efter förra e-eventet gick jag med i Sisters Collective oxå, ett nätverk med kvinnor som älskar Jesus, med så många olika livsberättelser, det vi får dela med oss av i livet, växa, dela glädjeämnen men oxå böneämnen. Jag gick även med i Perfect Co-Lab, som är ett nätverk för företagare, detta var fantastiskt kul för det blev lite som mina kollegor. Vi stöttar varandra och pushar varandra. Är du kvinna som älskar Jesus, så tycker jag att du ska gå med i Sisters Collective och är du företagare också tycker jag att du ska gå med i Perfect Co-Lab.”

EMMA, interaktionsdesigner, tjörn

"Är du mitt i livet, vill hjälpa och se andra växa och samtidigt växa och blomstra själv? Då är Sisters Collective rätt plats för dig. Vi delar livet tillsammans!"

CATHRINE EKLUND

"Efter förra årets e-event blev jag sugen på mer och jag gick med i Sisters Collective. Det har gett mig en rejäl kick framåt i min personliga utveckling. Finns så mycket gott att hämta här ifrån. Vi är ett gäng härliga systrar och du är välkommen!"

ULLABRITT INGESSON

BLOMSTRA2023 -DIN BÄSTA INVESTERING
- påverka den värld vi vill se vara med och skapa -

BLI MEDLEM UNDER 14-17 JANUARI - SPARA 75% 

På lördag öppnar vi Sisters Collective, du väljer själv vilket alternativ av medlemskap du föredrar. Alltifrån en månad till livstids medlemskap. Därefter är det viktigt att du kryssar i rutan som ha med erbjudandet och dina bonusgåvor att göra. Medlemspriset är nedsatt till mer än halva priset öppning och det pris får du behålla så länge du är medlem.
 
*(det fysiska paketet gäller så långt lagret räcker, så hoppa på direkt när du ser det här (värde ca 1000 kr)).
*Sisters Collective har endast öppet några få gånger per år så passa på när det är öppet för att blomstra och ta nästa steg i ditt liv och uppdrag.

Investera i ditt inre ledarskap och andliga självförtroende för att Blomstra och ta modiga steg i ditt liv och uppdrag byggt på Guds principer.
Vilket medlemskap passar dig?
OBS! BLOMSTRA2023 ERBJUDANDE 14-17/1

Sisters, månad

Coachingprogram & nätverk

497 kr

Per månad, inkl. moms
Avdragsgillt för anställda + företagare. • Coachande & undervisande liveträffar med samtal
 • Undervisning och övningar från livshjulet i kursportalen
 • Workshops för struktur och strategi i ditt liv och uppdrag
 • Gästföreläsare, författare och experter utifrån våra teman
 • Bästa nätverket för kontakt med likasinnade systrar dygnet runt
 • BONUS: Ett arkiv med inspelade föreläsningar & workshops
 • BONUS: Fysiskt Årspaket
 • BONUS: Förtur och förmånliga erbjudanden till våra andra event, produkter och tjänster.

sisters, år

5670 kr

Coachingprogram & nätverk

Per år, inkl moms
Ord. pris 10670kr/år
Betala med faktura? Maila oss.
Avdragsgillt för anställda + företagare. • Spara 1 månad och satsa ett år!
 • Coachande & undervisande liveträffar med samtal
 • Undervisning och övningar från livshjulet i kursportalen
 • Workshops för struktur och strategi i ditt liv och uppdrag
 • Gästföreläsare, författare och experter utifrån våra teman
 • Bästa nätverket för kontakt med likasinnade systrar dygnet runt
 • BONUS: Ett arkiv med inspelade föreläsningar & workshops
 • BONUS: Fysiskt Årspaket
 • BONUS: Förtur och förmånliga erbjudanden till våra andra event, produkter och tjänster.

Bästa investeringen!

Sisters, LIVSTID

Kurs + Coachingprogram & nätverk

17.000 kr

Per år, inkl moms
Spara tiotusentals kronor.
Betala/delbetala med faktura? Maila oss.
Avdragsgillt för anställda + företagare. • GÅ ALL IN - GYMKORTET PÅ LIVSTID (en enda dragning)
 • Kursen UTVALD op 6000 kr (levereras i februari/mars)
 • En 1:1 Coaching med Emmeli för skräddarsydd personlig plan 
 • Coachande & undervisande liveträffar med samtal
 • Undervisning och övningar från livshjulet i kursportalen
 • Workshops för struktur och strategi i ditt liv och uppdrag
 • Gästföreläsare, författare och experter utifrån våra teman
 • Bästa nätverket för kontakt med likasinnade systrar dygnet runt
 • BONUS: Ett arkiv med inspelade föreläsningar & workshops
 • BONUS: Fysiskt Årspaket
 • BONUS: Förtur och förmånliga erbjudanden till våra andra event, produkter och tjänster.

 "I en pressad och många gånger stressad tid som vi idag lever i behövs en motpol där man kan få landa, ladda batterierna och ta nya tag för framtiden. Sisters Collective är detta för mig. Ett kristet sammanhang där jag får dela livet med andra kvinnor både äldre och yngre. Finns så mycket matnyttigt att ta del av i den takt jag själv vill"

Madeleine Gustafsson
Förskollärare

 "Att få redskap att strukturera upp min vardag och ännu tydligare få sätta upp mål steg för steg, så jag kan leva det liv jag längtar efter. Att mina drömmar får bli än tydligare och jag får stöttning i det genom Sisters Collective genom träffar och arbetsböcker." 

Sara Arvidsson Selan
Sångpedagog, sångerska och gospelkörledare

 "Att få inspiration och gemenskap av systrar från olika håll (länder) och Emmelis podcast, att få lyssna i lugn och ro, vara stilla och be med är något jag värdesätter. Rekommenderar Sisters till dig som vill få en tro på Gud och/eller utvecklas och mogna i tron och få verktyg att söka och gå den väg som är bara Din, både jordiskt och andligt!"

Marianne Eklöv
"Passionerad" Diakon

Bonusar som du får i ditt medlemskap!
Vill du utvecklas vidare i ledarskap och entreprenörskap.

 1. Har du gått kursen Utvald, får du fortsatt gruppcoachning för att bibehålla de verktyg, resurser och det sammanhang som håller i det över tid. (Värde 10000 kr/år)
 2. Förtur och förmånliga priser på alla våra produkter och tjänster, t.ex. kursen Utvald för din kallelse och ditt ledarskap. Bootcamp för företagare som vill lägga till digitala sätt att serva på.
 3. 2021 + 2022 års event med 15 gästföreläsare + workshops vardera, värde 2000 kr
 4. Förtur och medlemspris för 1:1 coachningar med Emmeli
 5. Förtur och inbjudan till våra fysiska event och träffar
 6. Rabatter och erbjudanden på våra produkter och tjänster samt från våra samarbetspartners, spara tusentals kronor
 7. Ett nätverk med likasinnade Systrar och förbön, ovärderligt.

Media och Sammanhang vi synts i

Känn dig trygg, här är din garanti!

- Väljer du Sisters Collective med månadsbetalning, kan du i princip avsluta när du vill. Bästa förutsättningarna att lyckas är att investera i och ge dig själv tid och utrymme över tid. Därför är vår rekommendation att ge det ett år och se vad det får bidra till för resten av ditt liv och framåt. Kanske upptäcker du att det här "gymkortet" är något du vill investera i livslångt när du ser vad det får bidra till. Det börjar med ett beslut.

- Väljer du Sisters Collective, År, slipper du månatliga dragningar från kontot och vet med dig att du gör det här långsiktigt för dig och dina människor, ditt liv och ditt uppdrag. Du sparar dessutom pengar genom detta alternativ.

- Väljer du Sisters Collective, Livstid, gör du det här till ditt livs investering, ditt gymkort för att utvecklas i dina gåvor, din kallelse och leva ett hållbart och helhjärtat liv. Du får vår signaturkurs Utvald och en komma igång coaching med Emmeli, värt många tusenlappar OCH Du sparar dessutom massor med pengar över tid som du kan investera i ytterligare.

- Sisters Collective ingår dessutom i företagsnätverket Perfect Co-Lab som du kan bli en del av om det är så att du fått ett kall som företagare.

Har du ytterligare frågor eller känner att något är oklart, maila oss så hjälper vi dig!

Det här säger Systrarna vad ett medlemskap betyder för dem

”Sisters Collective har gett mig pepp och motivation, att vi är fler som vill leva nära Jesus i vår vardag. Jag har fått mod och inspiration att gå i den kallelse Gud har gett och lagt på mitt hjärta” Under e-eventet, podden och nätverket Sisters Collective har jag fått undervisning, pepp och kvinnliga förebilder med tron i centrum och det önskar jag fler få uppleva”

LINA HANSSON, FÖRFATTARE

"Jag är med i Perfect Co-Lab där vi kristna kvinnor och företagare träffas och har gemenskap, stöttar, hjälper, peppar, och rådgör med varandra. Vi har riktigt god gemenskap, och du är välkommen att vara med! Hoppas du vill vara med oss!

ANNA LINDQVIST, FÖRETAGARE & KREATÖR

”Under pandemin gick jag med i nätverket Sisters Collective och kände att jag fick jättemycket tankar kring helheten i livet, att behöva jobba med olika områden på olika sätt. Det har betytt jättemycket för mig att få pepp från Emmeli och verktyg för att fokusera på de drömmar jag haft sedan jag var liten.

Att få gå in på plattformen The Perfect Peace och fylla på, dels med inspirerande systrar som delar livet med mig, och dels få alla fina planeringsverktyg har verkligen gjort min vardag mycket roligare."

GUNILLA M BREDMAR, MUSIKER

Sisters Collective passar dig som

• Vill investera i ditt liv, upptäcka och ge vidare det du fått som gåva
• Vill bygga på din identitet i Jesus och stretchas i din kallelse
• Vill möta, växa och springa ditt lopp med andra medsystrar
• Vill skapa struktur och hållbarhet att prioritera viktigt på riktigt
• Vill ha en Personlig Tränare som tror på, utrustar och stretchar dig.
• Vill ha livgivande produkter och verktyg som bygger ditt liv
• Vill få alla delar av livet att blomstra och fungera på bästa sätt

Jag vill, men jag har inte råd, tid eller energi...

Vi påminns ofta om vilket stressat samhälle, fyllt med psykisk ohälsa som vi lever idag. Men som troende har vi fått en superkraft att inte lyssna till världens brus utan till Guds sanningar. Ändå kan vi bli påverkade och stressade. Hur hanterar vi det? Tänk om det är så att allt det du behöver finns i överflöd, du har bara inte sett det så än? Det kommer du göra efter en tid i Sisters Collective. Här handlar allt om perspektiv, ansvar, sann generositet och förvaltarskap av alla våra resurser.  Vi har fått förmånen att ansvara för våra liv som de gåvor vi fått och förvalta dem till Guds ära och människors väl i den här tiden.
Här kommer coachen in: Prova att byta ut hinner inte med prioriterar inte... Prova att byta ut "jag har inte råd" med "hur kan jag få råd". Se vad det ger i det längre perspektivet, vad skulle det innebära för dig och de runt dig om du investerade i dig och din kallelse?

Lever du med egenpåhittade sanningar som:
"Jag har inte det som krävs, andra är mycket bättre, vad ska andra säga, bäst att vara osynlig, inte ta risker eller ta för mycket plats, så att ingen missförstår mitt kall."
Det är dags att sluta med det!

Det finns ingen snabbfix som löser alla dina utmaningar. Det går inte att göra en sak en gång och så är man klar. Visst vore det fantastiskt Men så funkar det inte livet eller Gud, eller hur? Vi har ju fått kartan och manualen över hur vårt liv ska levas, men låter vi den genomsyra våra liv fullt ut. Har dessa sanningar landat i våra hjärtan och inte bara i våra huvuden.

Hur skulle vi leva om det landat fullt ut i våra hjärtan? Hur skulle vi tackla tankarna och lögnerna som kommer farande i våra huvuden? Hur skulle vi tackla motgångarna och hindren på vägen, ger vi upp? Eller har vi stödet, motivationen och passionen att fortsätta fastän det är tufft emellanåt? Har vi friden på insidan som gör att vi kan finna glädje fastän det stormar runt omkring? Har vi människor som stöttar upp när vi är trötta?

Din vardag består säkert av både stora och små utmaningar, det är en del av livet och att bli medveten om det och veta hur du hanterar dem kan göra all skillnad både för dig och de runt dig.
Du kan faktiskt ta del av himlen här och nu!

Självklart vill du vara den du är kallad till, ta ansvar och förvalta ditt liv att bli den du är skapad att vara även om du ibland känner att du är långt ifrån det.

Det är lätt att se allt du misslyckas med, som inte blir som du tänkt, orken som brister, tiden som flyger förbi och oron som dyker på.

Lätt att hamna på en plats som känns svår att ta sig vidare ifrån. Det bästa är att vi hjälper dig loss, det finns alltid ett nästa steg och du behöver inte göra det ensam, inte ens i egen kraft, det är det som är så fantastiskt!

Gud vill mer med ditt liv, Han har en så stor plan för dig. Han älskar dig så mycket att Han bara längtar efter att se dig blomstra, ha framgång, använda de gåvor du fått för att leva ett liv du älskar och göra gott i den här världen.

Kanske har du glömt bort hur det är att drömma stort med Gud, att se ditt eget värde, vem du egentligen är och tillhör och att gå modigt i Hans kraft och plan på din Gudagivna väg. Kanske saknar du de människorna som förstår dig, som delar din tro, som lyfter dig, peppar och stärker dig och som också bär dig när det är tufft, liksom du bär när andra har det svårt.

Saknar du platsen där vi är passionerade för Jesus och allt det Han har för oss. Kanske är du nyfiken på vad den tron kan göra för dig och ditt liv?

Du är bara några få klick ifrån att direkt komma i kontakt med din personliga coach och kvinnor som vill springa med dig!

DRÖM STORT, blomstra & Lev ditt liv fullt ut med tre enkla steg...

STEG 1

BLI MEDLEM


Livet är nu! Vänta inte en sekund till. Ditt medlemskap kommer vara din bästa investering för ditt liv, ditt uppdrag och de människor du har runt dig.

STEG 2

anslut till vår gemenskap


Så snart du gått med kan du ansluta till vår gemenskap och bli välkomnad med stor glädje och engagemang av våra systrar på vår kommande liveträff och i vårt gruppforum.

STEG 3

blomstra, SÅ FRÖN & SKÖRDA


Direkt på insidan har du tillgång till månadens tema material, våra kommande liveträffar. Det är bara att sätta igång, följa planen och börja blomstra, växa och utvecklas.

Du är inte otillräcklig eller maktlös!

Vi kan känna frustration över saker, situationer och människor vi inte kan förändra eller påverka. Det finns en som du faktiskt kan göra det med, en som du har ansvar för, en som du och bara du kan leda och se till att må sitt bästa, inta sin plats, gå i sin kallelse och göra skillnad i en tid som denna. DU. Du behöver inte göra det ensam för du har fått kraften från Gud och Han är din hjälpare, och det kan hända att du behöver en och annan push, pepp och verktyg som motiverar dig, hjälper dig att hålla dig på banan, fastän att livet har sina toppar och dalar.

Genom att du gör val som får dig att växa, sätta sunda gränser och prioriterar det du värderar. Kan du med ditt agerande bana väg för och påverka även andra människors liv. Du är en förebild och ett exempel!

Jag är övertygad om att du är Kallad till ett viktigt uppdrag, ett uppdrag som bara du med dina gåvor kan anta. Jag ser också att du är en person som vill skapa värde, meningsfullhet och leva nära Guds hjärta. Jag förstår också att det ibland känns omöjligt att få till hela livshjulet, finnas där för dina människor, leva nära Jesus och ta steg i din kallelse.

Det är hos dig, det börjar... för att det du önskar för andra ska bli verklighet. Att veta vad verklig generositet är, sunda gränser, och att leva ett liv med frihet och överflöd istället för rädsla och brist.

Här kommer du att skifta både fokus och mindset och leda dig själv utifrån det som är viktigt på riktigt. Vi är på olika platser och i olika säsonger, vi jämför inte med någon annan utan utgår från de gåvor var och en av oss fått, och förvaltar dem i vår kallelse. 

Låt mig coacha dig att vara den bästa versionen av dig, hålla dig högt, låta dig kliva fram och bli den du är skapad och kallad till, med hjälp av bibliska principser, ett andligt självförtroende och ett starkt inre ledarskap.

Emmeli

"Har någon sagt en sak till dig nån gång som fått stor betydelse? Något som till och med påverkat vilken väg du valt eller vågat tro på en idé?

Efter många år av tanke har det äntligen blivit verklighet. Sisters Collective har hjälpt mig att gå från tanke till handling och att nå min längtan att få släppa egen musik.  

Med låten "Ringar på vatten" vill jag uppmuntra dig till att damma av dina drömmar och peppa andra till att göra det!  Vad längtar du efter? 

Våga ta ett steg!"

Ringar på vatten 
Text och musik: Evelina Jansson & Johannes Häger

Evelina Jansson
Formgivare • Musiker

Gillar du Tid att Blomstra-podden & planeringsverktygen? Ja, då är Sisters Collective den perfekta skjutsen framåt,
växla upp i ditt nästa steg på din Gudagivna väg!

Har du frågor innan du blir medlem i Sisters Collective?

Sisters Collective är ett löpande program som precis som ett gymkort är till för att coacha och supporta dig i ditt liv och din kallelse. Att få till livspusslet och ta dig mot dina drömmar och mål, bibehålla och lägga till goda vanor som består. Samtidigt som det ger dig verktygen och undervisningen som håller dig högt även när livet händer och du vill ge upp. Vi önskar att du investerar i dig och ditt liv över tid för att blomstra och ta steg på den väg Gud kallar dig till, mot nya drömmar och mål. Vi utvecklas ständigt och oavsett om ämnen återkommer så är vi på en ny plats där vi får nya insikter och kommer att växa ytterligare. Vi har systrar som skapat fantastiska resultat bara efter tre månader och vi har andra som efter ett år konkret kan säga vad vi kunnat bidra med i deras liv. Några systrar har sagt att de är med på livstid och andra tar ett år i taget. Du väljer.

Ett medlemskap i Sisters Collective är en investering för livet, ditt liv, din kallelse. För att vi vill skapa de allra bästa förutsättningarna för dig att lyckas. Precis som att träna våra fysiska muskler så behöver även vår ande och själ sitt utrymme att få blomstra. Med det sagt kan du avsluta när du vill och inget mer kommer att dras när det är dags för en ny månad eller nytt år. Att vara med över tid är vägen  som skapar hållbara och långsiktiga resultat som du kan mäta. Att inte bara lära, utan att faktiskt leva utifrån den läran, implementera, krävs tid, övning, en coach och likasinnade kvinnor att springa med. Det pris du har är ditt så länge du är medlem och tjänsten är densamma. Du är också garanterad det pris du gick in på, även om priset höjs och följer aktuella priser, så länge ditt medlemskap löper på. Det är din garanti.

Du kan alltid ställa frågor till oss via hej@tidattblomstra.se, varje månad kommer vi mötas för undervisning och samtal kring temat. Emmeli ger också förtur och medlemspris för coachingsamtal och rådgivning.

Du måste inte vara kristen, men du bör vara medveten om att denna plattform fokuserar på alla delar av livet där Jesus har en central plats i vår vardag. Kanske är du nyfiken på vad ett liv med Jesus innebär och/eller vad din kallelse är. Då är det här en fantastisk plats att upptäcka både tro och kallelsen i en varm, inkluderande och utrustande plats som Sisters Collective.

Det enda du behöver för att kunna delta i livesändningar eller komma in i medlemsportalen är en dator/surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling.  Livesändningar hålls i programmet Zoom, du får en länk till sändningen som du klickar dig in på.

Vi är måna om att allt vi gör görs med excellens där vi strävar efter att alltid leverera kvalitet och värde. Vi erbjuder också flera alternativa nivåer och sätt för att kunna vara en del av det här sammanhanget. Det du investerat i, det är också det vi hoppas att du investerar i dig. Så därför ger vi inte någon återbetalning utan önskar istället att du ger dig tiden att ta del av materialet som vi vet förvandlar liv. Vi rekommenderar dig att alltid läsa köpvillkoren innan du köper vår tjänst.

Att räkna på risker & kostnader...

Självklart ska man väga intäkter med kostnader, risker med vinster... vi vet att det här inte är platsen för alla i all tid. Och det är okej. Vi har skapat den bästa skjutsen framåt i att leva ett liv med kraft och mening i sin unika kallelse och att springa med andra som intagit sin... Jag vill att du ska veta att 100% handlar om intention, 0% om görande...

Det handlar om ett stort perspektivskifte som kan förändra och förvandla liv. Vi är kallade till frihet, ändå är det lätt att känna sig fängslad i sina egna tillkortakommanden, rädslor och Jante... vi har också en fiende som kan hålla oss sysselsatt i att mata oss med glänsande och stora lögner som resulterar i att vi blir lamslagna istället för livsfarliga när vi gör det Gud kallat oss till.

Är du här vet du säkert att även om du vet och kan mycket, så är det ändå omständigheter som gjort att du inte är där du vill vara. Som gjort att du inte kommit dit... du är inte ensam. Och det är precis det vi vill ändra på. Det är slut med begränsande övertygelser som håller oss tillbaka, lögner som håller oss små och istället intar den auktoritet, det uppdrag och det kall med de gåvor som vi fått från Gud, för att vara med och rädda människor i den här tiden. Inte i egen kraft, med Guds kraft och ett fantastiskt team av kvinnor att kroka arm med.

Här får du det som gjort att du hittills inte är där du önskar att vara. Coachen som håller dig i handen varje steg på vägen, som tror på dig och hejar på dig och som ser till att du tar den auktoritet som är din. Teamet som du springer med, banar väg för och tar rygg på i olika säsonger och delar av livet. Du får också undervisningen och verktygen som gör att du växer och utvecklas, lär av det som varit och skapa intention, tydlighet och trygghet i ditt nästa steg framåt. När du kommer märka den förvandling som kommer ske i ditt liv, din kallelse och vilka resultat det kommer ge i att skapa ringar på vattnet, då kommer det att vara svårt att mäta, för det kommer vara ovärderligt. Ingen tid, pengar eller andra typer av resurser i världen kan mäta sig med det du kommer känna, full frid och frihet, mod och meningsfullhet och äkta generositet och glädje.
Tack och lov är det också så att där vi "tar slut" tar Gud vid och går in med sin kraft och vishet och lägger till resten.

Personligen är jag förundrad och oerhört tacksam att Gud lagt denna kallelse på mitt liv och fått se så många kvinnor uppmuntrade, utrustade och utmanade att följa sitt hjärta genom Sisters Collective och det Gud gör i deras liv, både som team och individuellt och vi är övertygade om att det bara är början i den plan Gud lagt för oss och det vi tillsammans gör genom denna rörelse av kvinnor som lever hela, helhjärtade liv till Guds ära och människors välbefinnande.
Så min fråga till dig är, vill du vara med på den resan?

Investera i ditt inre ledarskap och andliga självförtroende för att Blomstra och ta modiga steg i ditt liv och uppdrag byggt på Guds principer.
Vilket medlemskap passar dig?
OBS! BLOMSTRA2023 ERBJUDANDE 14-17/1

Sisters, månad

Coachingprogram & nätverk

497 kr

Per månad, inkl. moms
Avdragsgillt för anställda + företagare. • Coachande & undervisande liveträffar med samtal
 • Undervisning och övningar från livshjulet i kursportalen
 • Workshops för struktur och strategi i ditt liv och uppdrag
 • Gästföreläsare, författare och experter utifrån våra teman
 • Bästa nätverket för kontakt med likasinnade systrar dygnet runt
 • BONUS: Ett arkiv med inspelade föreläsningar & workshops
 • BONUS: Fysiskt Årspaket
 • BONUS: Förtur och förmånliga erbjudanden till våra andra event, produkter och tjänster.

sisters, år

5670 kr

Coachingprogram & nätverk

Per år, inkl moms
Ord. pris 10670kr/år
Betala med faktura? Maila oss.
Avdragsgillt för anställda + företagare. • Spara 1 månad och satsa ett år!
 • Coachande & undervisande liveträffar med samtal
 • Undervisning och övningar från livshjulet i kursportalen
 • Workshops för struktur och strategi i ditt liv och uppdrag
 • Gästföreläsare, författare och experter utifrån våra teman
 • Bästa nätverket för kontakt med likasinnade systrar dygnet runt
 • BONUS: Ett arkiv med inspelade föreläsningar & workshops
 • BONUS: Fysiskt Årspaket
 • BONUS: Förtur och förmånliga erbjudanden till våra andra event, produkter och tjänster.

Bästa investeringen!

Sisters, LIVSTID

Kurs + Coachingprogram & nätverk

17.000 kr

Per år, inkl moms
Spara tiotusentals kronor.
Betala med faktura? Maila oss.
Avdragsgillt för anställda + företagare. • GÅ ALL IN - GYMKORTET PÅ LIVSTID (en enda dragning)
 • Kursen UTVALD värde 5000 kr
 • En 1:1 Coaching med Emmeli
 • Coachande & undervisande liveträffar med samtal
 • Undervisning och övningar från livshjulet i kursportalen
 • Workshops för struktur och strategi i ditt liv och uppdrag
 • Gästföreläsare, författare och experter utifrån våra teman
 • Bästa nätverket för kontakt med likasinnade systrar dygnet runt
 • BONUS: Ett arkiv med inspelade föreläsningar & workshops
 • BONUS: Fysiskt Årspaket
 • BONUS: Förtur och förmånliga erbjudanden till våra andra event, produkter och tjänster.

Jag ser fram emot att coacha dig
på din Gudagivna väg, se dig blomstra i dina
gåvor och ta steg i din kallelse.
- Emmeli Ahlander