Hej, Välkommen hit!

Mitt namn är Emmeli Ahlander och jag arbetar som coach, föreläsare och frilansande grafisk designer. Min största passion är att skapa värde och se människor växa. Det har tagit sig i uttryck på olika sätt genom åren och jag är övertygad om att allt haft en viktig funktion för det jag gör idag.

Genom min egen personliga resa och alla de kunder jag på olika sätt haft glädjen att möta märker jag att det finns många gemensamma nämnare i vad som kan hålla oss tillbaka. Vad som gör att vi inte fullt ut vågar eller kan ta steget att blomma ut och inta vårt plats till de vi är skapade till och det uppdrag vi fått.

Därför är det mitt uppdrag att med allt jag har med mig supporta dig att kunna leva ditt liv fullt ut. Det gör jag genom personlig och professionell utveckling inom coaching och ledarskap på kristen grund. Du kan läsa mer om de nätverk, sammanhang, program, kurser och event jag tagit fram som alla har som syfte att uppmuntra och utrusta kvinnor kallade av Gud att stärka sitt inre och inta sitt uppdrag tillsammans med andra med samma längtan.

Gud är mäktig i dig och jag är på ditt team!

Så här kan du utvecklas med Emmeli

 • Planeringsverktygen är grunden för den digitala plattform som finns idag. Med dem kan du med hjälp av självcoachande frågor och övningar, forma ditt liv och ta steg i uppdrag. 
 • Sisters Collective är ett digitalt program och nätverk för dig som vill få personlig och andlig tillväxt tillsammans andra genom undervisning, coaching, workshops och digitala träffar. 
 • Perfect Co-Lab är tillägget för dig som är en driven företagssyster som vill bygga med andra företagssystrar genom träffar för bollplank, kunskapsutbyte, accountability och förbön. 
 • Utvald - Klargör och ta steg i din kallelse är en 6 veckors intensivkurs där du tillsammans med ett team får jobba med dig, Guds vision för ditt liv och hur du tar steg i din kallelse. 
 • Coaching - En till En, för dig som har en dröm, ett mål, ett behov eller ett hinder som du vill jobba med i ditt liv, komma loss och känna dig stärkt, trygg och stråla i ditt sammanhang. 
 • Tid att Blomstra är podden, peppbrevet och e-eventet finns för dig som vill växa i ditt liv och uppdrag genom våra kostnadsfria resurser och hålla kontakten med oss för din egen utveckling.

Kunskaper & Erfarenheter

 • HeartCore Leadership, Californien, coaching- och ledarskapsutbildning för ett förvandlat liv 
 • PolhageLundberg, Sverige, Diplomerad Professionell Coach enligt ICF-standard 
 • John Maxwell Team, Florida, inom ledarskap för coaching, training and speaking 
 • KRIK, Sverige - Ledarskap på kristen grund 
 • WOW, Step Out, Lär känna den helige Ande och Livskallelsen 
 • Digitalt Entreprenörskap, Region Jönköping + Science Park 
 • Berghs, Art Direction 
 • Jönköping University, Grafisk design och Webbutveckling

Men det viktigaste du bör veta om mig är att jag är en människa som älskar Jesus och det är relationen till Honom som driver mig varje dag i mötet med de människor jag får serva. Du behöver inte själv ha en personlig tro, jag servar dig där du befinner dig och med det du har behov av inom de områden jag beskriver ovan.

Jag är varken perfekt eller har allt på plats men jag litar på en Gud som har det som krävs så att jag kan serva dig att blomstra, bli stärkt, uppmuntrad och utrustad i ditt liv och uppdrag, oavsett om det är på ett personligt eller professionellt plan, i ditt ledarskap eller entreprenörskap.

Emmeli har medverkat i...


Investering & Finansiering

Vad är resten av ditt liv och andras liv värt om du får blomstra och ta steg mot din innersta längtan?

Vi har tagit fram produkter och tjänster från kostnadsfritt till "high ticket"-program för att kunna serva så många som möjligt oavsett var vi nu befinner oss. Många av oss är eller har inte varit vana vid att investera några större summor på vår egen personliga eller professionella utveckling tills när vi ser vad det verkligen ger. Så varför behöver det kosta pengar?

Två viktiga anledningar
1. Vi lever på jorden och pengar är en viktig resurs och ett medel vi förvaltar
2. Det vi investerar våra resurser i det tar vi också på allvar och prioriterar

Utan att lägga någon värdering i vad vi prioriterar våra resurser i eller vad vi tycker är det är värt, titta istället på vad du kan få.
Tid är pengar, energi är pengar... och ibland är tid allt vi har, men väldigt få av oss har den lyxvalutan idag...
Tid och pengar är ofta relativa utifrån det vi har/inte har. Det går att hitta sätt gratis eller till lågpris men det kräver antagligen mer tid och energi från dig. Medan det finns skräddarsydda produkter, handledda tjänster och program för din utveckling och ditt växande, och de du arbetar med. Fundera på vad det kan ge att investera i dig och/eller dina medarbetares utveckling. Vilka ringar på vattnet det kommer ge, vilka besparingar på tid, ev. sjukpenning, frustration, omvägar och snedsteg du slipper.

Och fundera ett varv till, vad kan du prioritera om för att investera i din personliga utveckling.
Vad får du vara värd, din vision, dina genombrott och de som finns i din närhet?


Vi har flera företagsledare, församlingsledare, organisationsledare i våra program och nätverk, och vill verkligen uppmuntra dig som tillhör någon av dessa kategorier att undersöka möjligheten om inte ditt företag/verksamhet/arbetsgivare kan finansiera det åt dig och dina eventuella medarbetare. Det är kompetensutveckling och förebyggande hälsa.

Alla våra produkter och tjänster kan betalas via kort eller faktura, på en eller flera delbetalningar.