Köpvillkor hos Tid att Blomstra


Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, anställda och företag. Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. Material som är nedladdningsbart får inte delas vidare till andra, det är ditt personliga material och det är inte heller tillåtet att dela din personliga inloggning med någon.

Priser 
Alla priser är angivna i svenska kronor och när tjänsten i första hand är riktad mot privatpersoner anges momsen inklusive moms. När en tjänst är tänkt att betalas från företag/arbetsgivare anges priset exklusive moms. I kassan, vid betalning visas priset alltid inklusive moms.

Kortbetalning via Stripe för din säkerhet 
En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information. Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe som automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida. Du kan också be om att få på faktura när det gäller engångs, del- eller årsbetalningar.

Ångerrätt digitala tjänster och produkter
Den här typen av tjänst har inte möjlighet att ge ångerrätt, du har godkänt köpvillkoren genom att ta del av en av våra tjänster och då ingår inte ångerrätt. Du kan t.ex. inte ångra ditt medlemskap och få pengar tillbaka men du kan när som helst säga upp din prenumeration. Vi vet att våra produkter och tjänster, när de används och implementeras ger fantastiska resultat och känner oss därför trygga att ta samtalet om så inte är fallet.
>> Lagen om Distansavtal

Medlemsskap i Sisters Collective och Perfect Co-Lab (årsplan) 
Genom att anmäla dig som medlem i något av våra medlemskap  åtar du dig 12 månaders medlemsskap och åtar dig att betala den summan oavsett om det sker som en engångsbetalning eller delbetalning. Du har då tillgång till allt material under alla dagar du är betalande medlem. Du har även tillgång till material som erbjudits före din tid som medlem.

I och med denna mer förmånliga plan kan du inte mitt i ändra dig och avbryta planen, eller få pengar tillbaka. Du är årsmedlem tills du väljer att avsluta medlemskapet. Önskar du utträde behöver du avprenumerera innan nästa årsdragning görs i annat fall fortsätter medlemskapet. Skulle det bli så att årsmedlemskapet bryts mitt under året i alla fall utgår en slutfaktura på resterande månader som är avtalade genom ditt medlemskap.

Medlemskap i Perfect Co-Lab
Företagsnätverket Perfect Co-Lab är en tilläggsdel av Sisters Collective och för företagskvinnor. Genom att gå med i Perfect Co-Lab oavsett om det är med månadsbetalning, halvår eller helår, är ditt åtagande ett år i taget. Det innebär att du inte kan avsluta efter en månad utan är med årsvis. Bryts året mitt i utgår en faktura på resterande belopp som avtalades genom ditt medlemskap.

Coachingprogrammet UTVALD (hel- / delbetalning)
En kurs med sex ledarskapsnycklar där du kan välja att delbetala per månad eller betala allt på en gång. Kursen pågår i sex månader. Materialet för kursen är att du har tillgång kursens alla arbetsblad och alla livesändningar som man kan repetera hur många gånger som helst och nå materialet en tid även efter kursens avslut.

Personuppgifter och sekretess 
Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR.

Förbehåll och reservationer 
Våra produkter och tjänster tillhandahåller välbeprövad kunskap och instruktioner men tar inte ansvar för implementeringen, eventuella resultat eller brist på resultat som en följd av ett dess produkter och tjänster. Varje kund står helt ansvarig för sitt resultat oavsett råd eller annan kunskap som förmedlas i dessa produkter och tjänster.