– Tid att Blomstra 2023 –

Digital konferens i 3 dagar

presenterar fantastiska kvinnor att ta rygg på

Dag 1: Upprätta din identitet!

Du är unik och ingen är dig lik. När du ser din sanna identitet, kan du på riktigt
inta din plats och blomma ut i dina gåvor och passioner där du är planterad.
Det är dags att se ditt verkliga värde!

Gud lade grunden för Gender Intelligence

Lena Jo är grundare av The LifePower Institute. Hon är en Faithbased, Gender intelligence, LifePower Coach som hjälper kvinnor (och män) att finna och växa i sin LivsKraft på alla livets områden såsom Livet, relationer, hälsa, företagande och tro . Hon är utbildad Pastor, Familjerådgivare, Sjukgymnast och en konstnär med livsbejakande tavlor.  

Får vi verkligen säga att det är skillnad mellan män och kvinnor? Var i ligger i så fall den skillnaden och vad får den för konsekvenser för oss i livet?

Lena är del av vårt nätverk Sisters Collective och Perfect Co-Lab

Vägen till psykisk hälsa

Pernilla Eklund är terapeut, lärare och författare. Hon har arbetat med själavård på Team Med Uppdrag sedan 2008 och har en masterexamen i psykoterapi på kristen grund, med fokus på trauma via IPSICC. Pernilla brinner för att utrusta vanliga kristna att kunna ge stöd för psykisk hälsa. Därför har hon utvecklat de unika metoderna Bi-stegen och ART (art - relation - touch) som kan användas som självhjälpsmetoder. Hon driver detta arbete genom Insamlingsstiftelsen Soul Tools. I samtalet delar hon med sig av vad som kan vara avgörande steg för att finna psykisk hälsa genom att ta hänsyn till ande, själ och kropp.

Pernilla är del av vårt nätverk Sisters Collective och Perfect Co-Lab

Helig Kvinna

Susanne Billander lever nu det liv Fadern talade in under ett fyra timmars möte med honom. Han lade det heliga förbundet mellan man, kvinna och Gud på hennes hjärta genom uppenbarelser. Varje uppenbarelse har stått på Ordet, men även i det levande utrymmet mellan Ordet. Innan hon var 40 år hade hon upplevelsen av att hon hade skapat allt hon önskat sig, inklusive en inkomst som gjorde att hon inte behövde jobba. Hon var fri på det fysiska planet, men inte uppfylld. Hon var fortfarande inte i kontakt med Gud – trots att hon hade spenderat 20 år med att försöka rensa blockeringarna som var i vägen för kontakten med Gud.  Helt plötsligt fann sanningssökaren svaret. Det ögonblick hon fick kontakt med Jesus kom frid över henne. Gud  gav direkt en mission och sedan hon delat sitt vittnesbörd i slutet av 2021 har 100+ valt hela frälsningsprocessen och fler har kommit till tro. 

TEMA IDENTITET:

Irena Derki: 4 saker som kan hålla dig tillbaka från att blomstra

Vad håller dig tillbaka från att blomstra i det som Gud har tänkt för dig? Vad håller dig tillbaka från att våga ta det där klivet mot din dröm, att vara egenföretagare, att söka den där utbildningen, att bli en ledare, vara den bästa mamman du kan tänka dig eller att förverkliga drömmen som finns på insidan?  

Irena Derki driver till vardags webbyrån Webbson tillsammans med sin man. Hon är gift med Hemen sen 16 år tillbaka och är mamma till en 9 årig tjej. Den största passionen i livet är att se andra människor lära känna Gud och finna den plan som Gud har för varje människa. Hon har startat kyrkan VOIS som finns idag i Norrköping och Linköping och är en av rösterna i podden VOIS-podden.

Dag 2: Genombrott i dina Drömmar & Visioner

I sin egen förmåga och kraft är det lätt att se sina begränsningar, hinder och omständigheter.
Men börjar vi drömma med Guds tankar och vägar och tillsammans med varandra så finns
ingen gräns för vad vi kan göra. Det är dags att DRÖMMA STORT!

Skrivardrömmar

Maria Flink Opoku är Skrivpedagog/författare och egen företagare. Hon har under 20 års tid arbetat som teaterpedagog och den andra  i Sverige att starta kreativt skrivande på kulturskola. 61 pjäser har hon skrivit varav hälften på beställning. Hon har bl.a. fått pris av Östersunds kommun 2007, Konungens stipendiefond 2008. Nominerad till Jämställdhetspriset och redaktör för litterära tidskriften Provins.  Allt med en passion för det hon gör. I det här samtalet vill hon kicka igång passionen för ditt skrivande. Bär du på skrivardrömmar är det här passet och workshopen för dig!

Maria är en del av nätverket Sisters Collective och Perfect Co-Lab.

Sånger som bär genom livet

Maria Sandell är en kvinna mitt i livet, fru, mamma, svärmor, farmor, körledare, låtskrivare, sångerska, rytmikpedagog och inspiratör som älskar Jesus.

”Sånger som bär genom livet”  Hur vattnar jag själens hjord? Vad händer när jag behöver kapitulera från allt? Kan Gud forma nya vägar ur krisen? Det är några av de frågeställningar hon villl ta med dig i när hon delar en del av sin livsberättelse med er.

Maria är en del av nätverket Sisters Collective och Perfect Co-Lab.

När sorgen drabbar

 Hanna Natanaelsson
driver företaget Aurora Sorgebearbetning med erfarenheter inom  begravningsbranschen, psykiatrin och missbruksvården. I bemötandet av människor i sorg så är hennes styrka att  vara närvarande i det svåra, höra vad som sägs mellan raderna och ställa frågor som hjälper klienten vidare i kaoset av tankar och känslor. Hennes längtan och driv är att människor med sorg och sår i själen ska få bli fria till att leva sina liv - trots svåra omständigheter. "Där sorgen får utrymme kan glädjen så småningom få ta plats och börja dansa" Vill du lära dig mer möt Hanna under hennes samtal och workshop.

Hanna är en del av nätverket Sisters Collective och Perfect Co-Lab.

LIVE INTERVJU OCH SAMTAL

Ulrika Bilby: Att övervinna utmaningar och följa sina drömmar

Ulrika Bilby startade the Harmonious Family Life under pandemin, en gratis resurs för familjer som lever med barn med ADHD och Autism under sitt företag TheRiverbranch.  Hennes kallelse är att sprida hopp och ljus för att stärka mammor i sitt uppdrag som atmosfärbärare i sin värld, hemma och på jobbet.  Ulrika har tillsammans med sin Australienska man navigerat föräldraskapet till barn med ADHD och Asperger och överkommit utmaningar som utbrändhet och klaustrofobi. Ulrika vill visa på en väg ut ur hopplöshet och sätta hoppet till det osynliga, att dra styrka från Gud och använda vår kreativitet, kropp och sinne för att övervinna utmaningar  och följa våra drömmar.  Hon har skrivit boken "The Boy in the Sky - how to follow your dreams - a bedtime story for the young or the young at heart".

Om utrustning för uthålligt ledarskap

Britta Bolmenäs är pastor, föreläsare, krönikör och författare. De senaste 6 åren föreståndare i Värnamo Missionskyrka. Hon är aktuell med andaktsböckerna ”Bästa hälsningar Britta ” och rykande ny utgivna” Påtår med Britta” , båda på Marcus förlag samt en rad program på TBN Nordic, bla  Preachers Corner och två säsonger med serien Relamore  tillsammans med psykologen Alf B Svensson.

I det här samtalet delar hon om det kristna ledarskapets möjligheter och fallgropar.

Att följa sitt hjärta genom livet

Maria Gustin Bergström är en kvinna som vägrar sluta vara nyfiken. Hon är sångerska/låtskrivare, civilingenjör och utbildad pastor som älskar bibelstudium. Tre olika yrken som hon låter dominera olika genom livet. I det här samtalet berör hon passionen, att följa sitt hjärta, att leva för Gud, att låta Gud leda vägen framåt och att det ibland blir oväntat. En känsla av livets möjligheter: att det är bra att testa på olika saker genom livet och att yrket kan utvecklas på många olika sätt när man vågar utmana sig själv. Gud har gett oss många färger: låt oss använda dem till Hans ära!

Nå ut på kristen grund

Felicia Ferreira har arbetat med media i över 20 år och har gedigen erfarenhet och kunskap om hur man når ut i mediebruset och bygger varumärke i olika kanaler. Felicia är utbildad journalist, har en magister i företagsekonomi och en master i ledarskap.

I det här samtalet får vi lära oss om hur vi kan nå  ut på kristen grund. I bruset av alla kanaler. Hur avgränsar vi när vi vill nå ut med ett budskap? Och vart finns de vi vill nå? 

Dag 3: Mod att gå mot din innersta längtan!

Hur vågar man då gå mot sina drömmar? Bort med Jante, hinder och rädslor. Du är Underbart Skapad till
Guds avbild och Han som har lagt ner fantastiska gåvor i dig vill att du ska blomstra, ha framgång och vara
rikligt välsignad så att du kan göra skillnad i den här världen. Det är dags att Gå Din Gudagivna Väg!

TEMA MOD:

Marziyeh: Fängslad i Iran - inlåst men inte tystad

Marziyeh växte upp i Iran och kom till tro som ung vuxen och delade sin nyfunna tro på Jesus med frimodighet. Iran är ett av de länder i världen där förföljelsen mot kristna är extrem och särskilt riktad mot konvertiter. Marziyehs frimodighet ledde till att hon så småningom blev fängslad i 259 dagar i det ökända Evinfängelset.

Hon var trots sin tidigare frimodighet rädd och trodde att hennes sista dag på jorden hade kommit. Men trots det bestämde hon sig för att inte följa sin rädsla, utan att ta det farliga steget att fortsätta berätta om Jesus. Hon fick då vara med om hur Gud på ett mirakulöst sätt vände på situationen och lät henne sprida hopp på en av världens mörkaste platser. Under detta samtal kommer hon berätta om sin resa, sina vägval i livet och om att vara modig trots enorma risker.

Modet som får dig att inte ge upp

Charlotte Ulander bor med make och tre barn i Västerbottens inland. Hon bytte läraryrket mot entreprenörskap inom friskvård med fokus på testbaserad hälsa. Målet är att  bygga en global verksamhet, med en tydlig lokal förankring i sitt projekt. För henne har temat att inte ge upp blivit ett signum och bibeln ger viktiga nycklar att ha modet att hålla kursen. Hon har startat och driver välgörenhetsinitiativet "Running for Women" tillsammans med en vän. Leder lovsång och är församlingsledare i Centrumkyrkan i Vindeln."

I det här samtalet delar Charlotte om att "ge upp" inte verkar vara Guds strategi för att se hans vilja ske, tvärtom. Är det de gånger vi gett upp som vi sett störst resultat? 

Mod att öppna upp, berätta och vara sårbar

Anneli Ahl är sjuksköterska och arbetar idag bla med föräldrautbildningar för nyanlända.  Hon är även politiskt aktiv och sitter i kommunfullmäktige i Haninge.  På fritiden gillar hon att gå långa promenader med sina hundar och umgås med familjen.  Anneli skriver och är aktuell med sin självbiografiska roman: Flykten till verkligheten som gavs ut av Sjöbergs förlag september 2022.

I det här samtalet delar Anneli om hur vårt vittnesbörd kan bli till hjälp för någon annan.  När vi vågar dela med oss och berätta om vår bakgrund och historia så kan Gud använda det för att visa på sin godhet och härlighet.


Gör verklighet av dina drömmar & var hållbar

Sandra Furulund är high performance coach och författare till boken Prestera hållbart. Hon har ett hjärta för människor som liksom hon själv vill prestera sitt bästa och samtidigt leva ett hållbart och helt liv. Därför coachar och utbildar hon ambitiösa, högpresterande kvinnor och män som vill prestera bra och hållbart över tid, äga sin tid och ha energi.  Om du känner att du har mer i dig än som får komma fram idag, att du har ett kall och uppdrag – kommer du också att ta dig utanför din komfortzon.
I det här samtalet vill hon belysa att: Du har ditt liv här och nu. Samla mod och gör verklighet av dina drömmar och mål och gör det samtidigt som du är hållbar som människa!

WORKSHOPS & COACHING:

Emmeli Ahlander: Fira, reflektera, utvärdera året som gått, dröm, sätt intentionen, målen och planen för året som ligger framför. 

Emmeli Ahlander kallelsecoach och grundare av plattformen och podden Tid att Blomstra. Hon fick visionen från Gud att samla kvinnor som vill blomstra och ta steg i sina liv och kallelseuppdrag. Hon har de senaste åren utbildat sig inom en rad internationella och nationella coach- och ledarskapsutbildningar som Gud lett henne till och samtidigt byggt plattformen som samlar tusentals  kvinnor världen över, att varje år Blomstra i Guds plan tillsammans. Hon föreläser, poddar, leder coachande nätverk och kurser. Till det har hon tagit fram kalendrar och självcoachande planeringsverktyg. Allt för att uppmuntra och utrusta människor att utveckla sina gåvor och ta steg i sina kallelser. Under våren 2023 släpps hennes första självcoachande bok på Semnos förlag.

+ Inspirerande övningar och workshops varje dag ledda av några av deltagarna samt Emmeli Ahlander, grundaren av Tid att Blomstra

Efter alla verktyg och den inspiration du fått av alla de fantastiska kvinnorna ovan,
deras kunskaper och livsberättelser så vill jag ge dig övningar och verktyg i att se vem du är,
vad som ligger på ditt hjärta och hur du tar steg på din Gudagivna väg.

IDENTITET

Landa i Kärleken, fånga tanken och slå hål på rädslor

Vi reflekterar över det som varit, sammanfattar våra styrkor och ser vår sanna identitet. Vi kommer att jobba utifrån Livsdesignern och den workbook du kan investera i till eventet.

DRÖMMAR

Visioner, goda vanor & fokusera på viktigt på riktigt

Vi drömmer stort och visualiserar genom kreativitet, bilder och ord över det som ligger framför. Vi kommer att jobba utifrån Livsdesignern och den workbook du kan investera i till eventet.

MOD

Se dina gåvor, inta ditt uppdrag, din Gudagivna väg

Vi sätter en plan med syfte, strategi, delmål och mål som hjälper oss att ta modiga steg i längtans riktning. Vi kommer att jobba utifrån Uppdragsdesignern och den workbook du kan investera i till eventet.

Du är värd att leva ditt liv fullt ut!