KURSEN OM ATT VÅGA LITA OCH TRO PÅ DEN GUD SOM KALLAR DIG

DU ÄR UTVALD FÖR
UPPDRAGET

KURSEN GER DIG UNDERVISNING OCH DE RÄTTA STRATEGIERNA FÖR ATT TILLSAMMANS MED TEAMET COACHAS TILL ATT VÅGA LEVA DITT LIV FULLT UT, OCH TA ETT NYTT STEG I DITT PERSONLIGA LEDARSKAP

TA DITT NÄSTA STEG I DENNA KOSTNADSFRIA WORKSHOP

IDENTITET – vem du ÄR
KAPACITET – vad du GÖR
STRATEGI – HUR du lever

KÄNNER DU ATT DU STÅR STILLA, OCH ATT DU EGENTLIGEN HAR MYCKET MER ATT GE?

Samtidigt som du håller dig själv tillbaka, och känner dig osäker på vad ditt nästa steg i livet är? Då har du hittat rätt! Denna kurs ger dig de bästa verktygen för att hitta modet att utvecklas och våga leva livet fullt ut. Gud har en unik plan för just dig!

Ta steget idag! Förändra ditt liv genom vår signaturkurs Utvald – allt byggt på kristen grund 

STRATEGIER FÖR ATT UTVECKLAS

Få de rätta verktygen för att övervinna överväldigande känslor såsom otillräcklighet eller rädslan för att misslyckas, bli dömd eller avvisad.

SPARA PÅ DINA RESURSER

Få vägledning för att hitta en livsstruktur som hjälper dig att spara på dina värdefulla resurser – energi, tid & pengar.

blomstra tillsammans

Allt börjar med dig! Våga ta steget att utvecklas tillsammans med Gud, för att sedan kunna leda andra människor att blomstra i dem själva.

Du är viktig och Gud vill se dig
utvecklas och blomstra!

 • I denna kurs erbjuds du ett vinnande koncept – vår grundare Emmeli delar med sig av ovärderlig kunskap från de coach- och ledarskapsutbildningar hon har gått, allt vilandes på en kristen grund.
 • Emmeli har varit coach och mentor åt många kvinnor som alla har nått visioner, sadlat om eller på något annat sätt förändrat sin livsstil till Guds ära – allt ifrån att starta företag, skriva böcker eller släppa musik. 
 • Med de verktyg som Emmeli lär ut kommer du få hjälp med att skifta mindset för livet. Du kommer få en större tillit inför vad Gud har kallat just dig till, och en möjlighet att känna dig både fri, trygg och modig i vart du är på väg

Ta ett steg i tro

DET HÄR ÄR NÅGOT FÖR DIG!

Denna kurs är för dig som tror att Gud har en plan för ditt liv, och gärna vill följa den vägen, men behöver hjälp på traven.

 • Vi tror – och vet – att det finns en enorm kraft i att kombinera coachning från någon som Emmeli tillsammans med ett nätverk av andra kvinnor med starka visioner och drömmar. 
 • Vi tror på kraften i att dela kunskaper och erfarenheter med andra i liknande sits som en själv. 
 • Vi tror att det alltid finns ett till steg att ta med Gud, att våga gå framåt och utvecklas tillsammans med honom.

Den här kursen är utformad som en intensivkurs på sex veckor, där du får möjlighet att fördjupa dig och få en förståelse för vad som är just DIN kallelse i livet. Genom coachning och ett tryggt nätverk av kvinnor – som stöttar dig att överbrygga de eventuella hinder som dyker upp längs vägen – kan du lägga grunden för att våga förändra livet. Oavsett om du redan känner att du vet vad du är kallad till, eller vill ta reda på det här och nu, kommer du att få en plan, verktyg och strategier för att gå vidare. Låter det som något du behöver? Då är Utvald för dig!

DU ÄR UTVALD!

Låt mig berätta för dig varför du är det och vad som finns för dig att ta del av på insidan av den här kursen. Jag ser så fram emot att möta dig!

Gud ÄR mäktig i dig! 💖

Emmeli Ahlander
din kallelsecoach

 "Innan utbildningen spretade allt i olika riktningar, det fanns ingen struktur. Målet var inte fokuserat men det fanns mycket vilja. Jag visste inte hur jag skulle nå det resultat jag önskade. Utbildningen har lett till att min karaktär har slipats rejält och gett en djupare insikt om vem jag är.

Med mig har jag en plan, vänner för livet och nya kontakter. Emmeli som kursledare är ödmjuk, passionerad, pålitlig och kompetent. Jag har uppskattat upplägget med liveträffar som också går att se om i efterhand och de uppgifter vi jobbat med, de har varit till stor nytta.

Investeringen i kursen är i jämförelse inte en bråkdel mot hur mycket valuta jag fått för dessa pengar..

Jeanette
Företagare, föreläsare & andlig ledare
(Deltog i föregångaren av denna kurs)

LED DIG SJÄLV SÅ ATT DU KAN LEDA ANDRA!
EMMELI AHLANDER

LED DIG SJÄLV ATT ta steg i din kallelse med tre enkla steg...

STEG 1

säkra din plats


Vi litar på att Gud kallar de personer som ska ingå i varje kursomgång och team. Du säkrar din plats genom ditt köp. 

STEG 2

kursstart


Kursen är 100 % onlinebaserad. Du får studiematerial genom kursportalen och vi ses via Zoom 60–90 minuter varje vecka. Inga förkunskaper behövs!

Sex stycken moduler: självstudier, undervisning, uppgifter, gruppcoachning & fördjupning. 

STEG 3

EXAMEN


Efter denna sex veckors långa upplevelse är det dags att fira framstegen av förändring. Med dig i bagaget har du nya verktyg, strategier, nytt mindset och en tydlig plan framåt för att våga ta trygga steg i just din kallelse. 

Det är dags att ta nya steg tillsammans med Gud! Ta chansen – stå inte still och ångra dig i efterhand. Våga ta ett stort kliv mot ett passionerat liv med en tydlig riktning. Anmäl dig till kursen Utvald idag!

Utvald är för dig som...

 • Vill skapa en hållbar förändring i ditt liv – oavsett vision eller längtan  
 • är redo att följa DIN specifika kallelse och våga gå utanför boxen 
 • vill göra denna resa tillsammans med ett team av likasinnade kvinnor du kan kroka arm med 
 • vill ha en större klarhet i vad ditt nästa steg i din livsplan är 
 • är vid ett vägskäl där du behöver en omstart eller en push i rätt riktning  

Efter kursen har du fått...

 • nya perspektiv kring vem du är och vilka gåvor du bär på 
 • större klarhet kring vad Guds vision är för just DITT liv och strategier för att följa den vägen 
 • en möjlighet att skapa en individuell plan utifrån det Gud har kallat dig till 
 • struktur i hur du prioriterar och skapar balans i det stora livshjulet 
 • de rätta verktygen för att motstå krafter som står i vägen, t.ex. rädsla för att misslyckas 
 • ett stöttande team runt om dig med äkta relationer till kvinnor i liknande sits att dela livets med- och motgångar med

Livet är här och nu. Vänta inte med att ta steget att
skapa det liv som Gud har gett dig!

KANSKE DU NÅTT KUNGLIG VÄRDIGHET
JUST FÖR EN TID SOM DENNA.
ESTER 4:14

 "Mitt ledord tidigare har varit: ”Tjäna istället för att bli tjänad i alla lägen.” Denna kurs fick mig att inse att det inte håller i längden. Jag hade tappat glädjen i jobbet men var beslutsam att göra något åt det. Det nya ledordet som jag fick i början av kursen har blivit: ”Led mig själv så jag kan leda andra”. Jag har insett att jag behöver jobba med mig för att bli en hållbar ledare.

Jag har lärt mig att säga nej till saker och sätta gränser. Kursen har varit både utmanande och träffande som gett mig nya perspektiv, insikter och lärdomar. Att jag har ett ansvar och är en förebild!  

Jag är så tacksam för kursen. Att fått samlas med många olika kristna kvinnor i olika åldrar, ledarställningar och erfarenheter har varit så berikande. Att få ha Emmeli som coach har varit en lyx med sin bredd av kunskap inom detta område, har lyft fram saker i mig och gett mig nya insikter vad ett hållbart och sunt ledarskap innebär. Hon otrolig duktig på att inspirera, ge råd, uppmuntra och visar ett genuint intresse för varje kvinna hon leder. Personlig med mycket kärlek o värme med många mitt i prick råd och visa ord. Tack!

Noomie
Företagare, frisör & ledare
(Deltog i föregångaren av denna kurs)

Investera sex veckor av ditt liv i kursen Utvald
– få verktyg för resten av ditt liv! 


KURSPROGRAM

I kursen Utvald jobbar vi igenom sex olika moduler, där allting är onlinebaserat.
Varje vecka består av övningar, undervisning och fördjupningsmaterial.

Du får studiematerialet genom kursportalen och undervisningen sker via Zoom 60–90 minuter varje vecka.
Mellan träffarna pågår samtal och handledning i vårt kursrum på Facebook.  Så här ser programmet ut: 

– I brustenheten
– Vem är Gud för dig?
– Sökandet efter identitet

Den första veckan arbetar vi med identitet, mindset och att skapa förutsättningar för förändring tillsammans med Gud. Vi skapar utrymme för reflektion och övar på att strukturera upp våra prioriteringar.  

– Var är min startlinje?
– Gud kan använda ditt bagage
– Vilka är dina människor?

Vi ser vad som finns i våra hjärtan, och vad vår längtan är på riktigt. Vi arbetar med att skapa förutsättningar för att växa och samtidigt skapa marginaler för att få livspusslet att gå ihop. Vi kommer att ta steg mot hur du på bästa sätt förvaltar dina specifika gåvor från Gud.  

– Passion & längtan
– Guds gåvor
– Vilka är mina gåvor?

Vi ser vad som finns i våra hjärtan, och vad vår längtan är på riktigt. Vi arbetar med att skapa förutsättningar för att växa och samtidigt skapa marginaler för att få livspusslet att gå ihop. Vi kommer att ta steg mot hur du på bästa sätt förvaltar dina specifika gåvor från Gud.  

– Det övergripande uppdraget  
– Gud har planer för ditt liv
– Din kallelse  

Vi utkristalliserar och gör visionen tydlig så att du vet vart du är på väg – och varför. Du skapar din egen handlingsplan för att få klarhet, glädje och trygghet i dina steg framåt. 

– Vad håller dig tillbaka?
– Gud ser och känner dig
– Steg mot frihet

Den femte veckan arbetar vi med att överbrygga rädslor som håller dig tillbaka i ditt liv och den kallelse Gud gett dig. Vi bryter barriärer och krossar de personliga, påhittade övertygelserna som begränsar dig som person.

– Vad är ditt nästa steg?
– Gud vill välsigna dig
– Se din framgång

Det är dags att fira dina framgångar! Med dig har du en tydlig plan framåt, en hållbar strategi och verktyg att jobba med resten av livet. 

Är det här det tecken du behöver för att ta ditt nästa steg?
 Dina gåvor behövs i den här världen! 

Innan kursen var jag lite vilsen, visste inte riktigt vart jag var på väg. Efter kursen har jag fått en trygg framtidstro med förvissningen att jag just nu är på rätt plats, och att Gud har spännande saker på gång för mig framöver.

Mest uppskattade jag den varma gemenskapen jag kände med alla fina kvinnor och så många kloka tankar och funderingar. De viktiga nycklarna vi gick igenom och som man sedan kan gå tillbaka till när man behöver.

Emmelis stora kunskap och hur hon är som coach och ledare är något jag uppskattade mycket.

Elisabeth
Företagare, lantbrukare & ledare
(Deltog i föregångaren av denna kurs)

Hej Syster,

Jag vet hur det känns att undra över vad just DU är skapad att göra. Att känna att det borde finnas mer.  Jag vet hur det är att bära på en stark vilja att göra rätt, men att det känns svårt. Att önska tydligare klarhet inför varje nytt steg, och inte vackla. Att längta efter ett liv i frihet tillsammans med Gud, men inte våga.  

Att ha hittat mig själv – i min kallelse & drömjobb – känns overkligt. Men, helt ärligt, resan hit har varit tuff. Med mig i bagaget har jag en lång period av utmattning, saker som gjorde att jag kämpade med mitt eget värde, jämförde mig och var rädd för andras tyckanden. Det fanns mycket som höll mig tillbaka från det liv jag nu lever.

Nu vill jag dela vidare de nycklar och verktyg som gjort skillnad på min livsresa. Du är alldeles för viktig och värdefull för att inte förvalta dina gåvor och ta steget att följa din kallelse och leva ett liv med passion och glädje!

Så om du är redo att ta ett steg ifrån allt vad den här världen säger till dig att du INTE är, och istället ta steg mot allt det Gud säger att du ÄR – då är jag coachen för dig. Kom igen, nu kör vi! 

Emmeli Ahlander är grundare av The Perfect Peace och är professionell livs- och ledarskapscoach. Hon har genomgått fyra utbildningar inom coaching och ledarskap från både Sverige och USA, som hon använder som grund i sina kurser. När hon föreläser och undervisar har hon framförallt inriktat sig mot att uppmuntra och utrusta kvinnor i sina liv inom personlig utveckling, ledarskap och entreprenörskap – allt vilandes på en kristen grund. 

Det finns olika sätt att växa i ditt inre ledarskap och ta steg i din kallelse. Vi kan lova att denna kurs skapar förändring i ditt liv!

Jag ser fram emot att möta och coacha dig mot dina drömmar & mål i ditt liv & uppdrag
- Emmeli Ahlander